WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 17:40

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 177 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 8 9 10 11 12
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Lap 14 2008, 21:49 
Atsijungęs
Senbuvis

koks pontiakas su xm 2.1td varikliu?

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 14 2008, 22:46 
Atsijungęs
Pastovusis

whisky.lt rašė:
koks pontiakas su xm 2.1td varikliu?

Variklis buvo idėtas į pontiak transsport. Ir deja, pasirodė per silpnas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 15 2008, 08:52 
Atsijungęs
Pastovusis

Edma rašė:
Danass rašė:
Ir taip bandymas atliktas. Variklis dar nevisai dabinės temperatūros. Gazas dugnas, apsukos 5000 ir daugiau nekila. Rezultatas: Jaučiasi nedidelis laginimas. Apsukų kilimo metu pasirodo šiek tiek garo ir gal viena kita smiltelė suodžių. Gaila neturėjau balto audeklo. To ką pamačiau nei kamuoliu, debesiu ar netgi debesėliu, nepavadinsi. Identiškas bandymas atliktas su 2.5tdi. Rezultatas juodas plėmas ant esfalto. Prieš bandymą, kaminas specialiai praputinėjamas nebuvo. Fap mano auto jau nėra. Šiais lakais netgi nauji traktoriai juodo dūmo neberodo, ir taip pat lagina. Dėl pilno ginčo pabaigimo, siūlau susitikymą. Pietūs to kas pralaimi.
Pas mumi tas pats... :wink:

tai nerodo tu dumu ir bandyt nebutina :mrgreen:

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 27 2009, 21:53 
Atsijungęs
Senbuvis

Kaip matau kazkada buvus gan aktyvi tema atrodo ishsiseme ir netgi pradejo krypti i shona. Taigi pameginsiu atgaivinti, prisimines jog skaichiau apie vakumo valdoma EGR ir kitus dalykus kazkurioj kitoj temoj. HDI (bent jau 2.2 kie man teko pastebeti) vakumas vaidina tikrai nepaskutini vaidmeni, jis ten visokias sklendes darineja ir t.t. taigis dar viena ideja butu ar musu nagrinejama problema negali buti susijusi su vakumo bedom. Ar butu minchiau kaip tai patikrinti, ir aplamai gal kas galetu daugiau papasakoti apie vakuma HDI mataruose - ish kur jis gaunamas, ka valdo ir itakoja?

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 21 2009, 09:29 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Sveiki,

Senokai buvau pasijunges bet noriu pranesti kad jau ir senokai isprendziau HDI laginimo(velavimo) i gazo pedalo paspaudima problema. Anksciau buvau is dalies situacija gerokai pagerines, bet negaleciau pasakyti kad ji buvo visikai dingusi.

Problema pasirodo sedi visai ne elektronikoi, ne kazkur anapus, o tiesiog voztuvuose.
perrinkau savo brangiausios motora kai pramuse tarpine ir dabar jis jau piestu eina ir jokiu laginimu neliko. Tik visa mechanizma sazinigai sutvarkiau, be jokiu taupymu.

Kaip sako nera to blogo kas neiseitu i gera

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 21 2009, 15:21 
Mano manymu voztuvai atsidaro arba uzsidaro,tai taip iseitu ,kad kai lagina,tai tipo jie stringa ? ir koki stebukla tu su jais padarei, pakeitei ir prislifavai?

Į viršų

StandartinėParašytas: Lap 22 2009, 12:07 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pasirodo buna pradege ir neuzsidaro sandariai.

Bet variklis su tais pradegusiais dirbo kaip niekur nieko. Tik isardzius pasimate lizduose ir voztuvuose pradegimo takai.

Pratekinau voztuvus, lizdus reibiarevau ir truputi patryniau ir viskas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 23 2009, 00:36 
Atsijungęs
Pastovusis

Išeitų taip, kad dauguma hdinų važinėja su nesandariais vožtuvais ir jie nepradega galutinai. Kiek aš žinau, tai nesandarus vožtuvas yra linkęs pradegti iki tiek, kad cilindre nebelieka kompresijos

C8 2,2HDi Exclusive 2004

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 23 2009, 09:27 
Atsijungęs
Senbuvis

Iš tiesų priežasčių gali būti daugybė ir visiems jos individualios. Nėra kažkokios vienos priežasties, kodėl lagina HDi varikliai.
Vieniem tai vožtuvai
Kitiem prasisukę velenėliai (jeigu diržas trūksta)
EGR vožtuvėliai vėluoja
Oro srauto matuoklė bloga
Užsikimšęs intercool'eris (vienam po avarijos pakeitus kuro sunaudos sumažėjo 1,5-2 litrais...)

Į viršų
StandartinėParašytas: Lap 25 2009, 09:07 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Danass rašė:
Išeitų taip, kad dauguma hdinų važinėja su nesandariais vožtuvais ir jie nepradega galutinai. Kiek aš žinau, tai nesandarus vožtuvas yra linkęs pradegti iki tiek, kad cilindre nebelieka kompresijos

Jei gerai pamenu tai ne visi cilindrai buvo tokie. Ir tas HDI kada yra toks dalykas su voztuvais neuzsisuka gerai, kada dirba cilindrai nevienodai. Siuo atveju buvo tokia situacija.

To velavimo neliko spaudi ir vaziuoja is karto be jokio diskomforto.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 17 2010, 15:36 
Atsijungęs
Senbuvis

Bosas rašė:
...Senokai buvau pasijunges bet noriu pranesti kad jau ir senokai isprendziau HDI laginimo(velavimo) i gazo pedalo paspaudima problema. Anksciau buvau is dalies situacija gerokai pagerines, bet negaleciau pasakyti kad ji buvo visikai dingusi.
...
Tai gal pasidalintum patirtim, ka dar buvai dares iki vozhtuvu, kad situacija ish dalies gerokai pagerinti?

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 18 2010, 13:59 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Sutinku kad laginimo priezasciu gali buti begalo daug. Kad geriau suprasti Hdi varikliu veikima (ir netik) idejau 3-ju daliu mokomaji filmuka. Deje jis ne apie Citroen, o apie Hyunda. Bet tai esmes nekeicia, nes cia paasikinti principai. Gal kas ir netinka, netikrinau. Filmukai rusu kalba.

http://www.youtube.com/watch?v=rKioyZpyY-Q

http://www.youtube.com/watch?v=y3SULZr3zSA

http://www.youtube.com/watch?v=yP96hBO0NRU

Filmukus dejau pirma karta del to is karto atsiprasau uz iskilusius nesklandumus. Gero ziurejimo :)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 177 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 8 9 10 11 12

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007