WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 03:09

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Geg 28 2013, 09:48 
Atsijungęs
Naujokas

aricardas rašė:
nieko tenai nera nutike tik 1,6hdi uzkurti kai baigesi kuras nera taip paprasta nes zemo slegio siurbliukas stovi ant auksto slegio siurblio kriaushike arba pompa reikalinga dapompuoti kura kai baigesi ir po to zemo slegio siurbliukas stumia i aukshto slegio siurbly va cia ir prasideda ydomybe nes reikia nuorinti sistema
galima asukti -prasukti- nuo purkshtuko aukshto slegio vamzduka
vienas pumpuoja kitas dar suka starteriu
palebeti variklui galima papurshkent diglofoso
salera pradeda begti per vamzduka - uzsukam pumpuojam ir dar sukam starteriu
pasikankinti kartais reikia o kartais pavyksta ir greitai

kagi po 2 savaiciu jie vis neranda problemos saltinio sende nuejau pasakiau kad pasiemu auto nes per 2 savaites jie nesugeba sistemos nuorint teko sumoket 50 eu uz nutempima masinos y servisa. bande skaiciuot ju atliktu darbu kainas ,teko pasibart ir galu gale nieko nemokejau. prasau visu pagalbos del galimu problemu nes bandysiu viska atlikti pats. sio metu esu uzsiemes todel sestadieny bandysiu tvarkytis auto pats . rasykit visus galimus gedimo variantus. informuosiu kaip seksis

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 29 2013, 22:04 
Atsijungęs
Naujokas

tomasss rašė:
aricardas rašė:
nieko tenai nera nutike tik 1,6hdi uzkurti kai baigesi kuras nera taip paprasta nes zemo slegio siurbliukas stovi ant auksto slegio siurblio kriaushike arba pompa reikalinga dapompuoti kura kai baigesi ir po to zemo slegio siurbliukas stumia i aukshto slegio siurbly va cia ir prasideda ydomybe nes reikia nuorinti sistema
galima asukti -prasukti- nuo purkshtuko aukshto slegio vamzduka
vienas pumpuoja kitas dar suka starteriu
palebeti variklui galima papurshkent diglofoso
salera pradeda begti per vamzduka - uzsukam pumpuojam ir dar sukam starteriu
pasikankinti kartais reikia o kartais pavyksta ir greitai

kagi po 2 savaiciu jie vis neranda problemos saltinio sende nuejau pasakiau kad pasiemu auto nes per 2 savaites jie nesugeba sistemos nuorint teko sumoket 50 eu uz nutempima masinos y servisa. bande skaiciuot ju atliktu darbu kainas ,teko pasibart ir galu gale nieko nemokejau. prasau visu pagalbos del galimu problemu nes bandysiu viska atlikti pats. sio metu esu uzsiemes todel sestadieny bandysiu tvarkytis auto pats . rasykit visus galimus gedimo variantus. informuosiu kaip seksis

per dvi savaites tau bus uzdiuve visi galai tai tikrai teks pasikankinti tik saugok akuma nepasodink iki nulio tada tai tikrai masihina pamatys gimta Lietuvele :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 04 2013, 14:04 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

atsibos-nesigaus paciam pasitvarkyt, rasyk uzsukti gal i NL sugalvosiu

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 08 2013, 16:00 
Atsijungęs
Naujokas

kagi. nuvariau auto pas PL meistra. pasirodo buvo kazkoks datsikas nuejas bet nuo bandymu uzvesti traukent masina truko alkuniny velena varantis( lenciugas), trukus variklio galva ir dar ten kazkas ko nesuprantu. z-odziu kraupus vaizdas kai pamaciau isardyta varikly. starteriu sukant pagrindinis degimo dirzas sukasi o velenas ne :D aciu visiem uz issakytas mintis auto remontas kainuos apie 800-900 eu zodziu brangiai tas mano auto man atsieis ...... ps...... NIEKADA NESIUSKIT MOTERS PIRKTI AUTO !!! :D :bum: tema baigta aciu visiems

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 08 2013, 16:04 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

tomasss rašė:
kagi. nuvariau auto pas PL meistra. pasirodo buvo kazkoks datsikas nuejas bet nuo bandymu uzvesti traukent masina truko alkuniny velena varantis( lenciugas), trukus variklio galva ir dar ten kazkas ko nesuprantu. z-odziu kraupus vaizdas kai pamaciau isardyta varikly. starteriu sukant pagrindinis degimo dirzas sukasi o velenas ne :D aciu visiem uz issakytas mintis auto remontas kainuos apie 800-900 eu zodziu brangiai tas mano auto man atsieis ...... ps...... NIEKADA NESIUSKIT MOTERS PIRKTI AUTO !!! :D :bum: tema baigta aciu visiems

Žodžiu supratau kad nieko nesuprantu iš tavo pasakojimo :roll:

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 08 2013, 18:02 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

saulynas rašė:
tomasss rašė:

1.6Hdi bus 16V, o velenėlio škyvas tik vienas, nes kitą suka nuo pirmojo per grandinėlę tokią...

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 08 2013, 20:36 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

tadas1991 rašė:
saulynas rašė:
tomasss rašė:

1.6Hdi bus 16V, o velenėlio škyvas tik vienas, nes kitą suka nuo pirmojo per grandinėlę tokią...

Tai aš ne apie tai,jeigu buvo nuejes dacikas :!: tai turejo ir kurtis ,nafig tada tampyt,zodziu pridirbo :?

Xantia break 99m,2,0HDI devil :doom: Red

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 08 2013, 21:11 
Atsijungęs
Naujokas

tenai kaip supratau megino uzkurti tempimo budu ar tie remontininkai kartais y saules puse atsisuke meldziasi nes jauciasi cia binladeno chebra uzsiima remontu ir kaip jie megsta sakyti PROFESIONEL GARAGE
metus atidirbau PARIS autoservise tai tiek prisiziurejau tu binladeno chebros darbu ir sugebejimu net kartais net juokas neimdavo
padaryk ekspertize ir pateik saskaita jiems nupirks garazas tavo mashina arba apmokes patirtus nuostolius cia reiktu su draudimais dar susiskambinti nenuleisi ranku nereiks moketi ish svo kishenes nes kaip suprantu tave atveze y servisa su traliuku kazkokia firma ir ji bus uzregistravusi pirmini gedima na o toliau technikos klausimas

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007