sfera rašė:
Kaune Autura Taikos 149 sita tavo problema greitai isspres.Isimto purkstuko tikrinimas kainuoja 20 lt.jai perpila tai keiciasi tik galine purkstuko dalis kaina naujos jos apie 250.Patarimas mano butu tikrink visus keturis jai parejo vienas nekas ir su likusiais.Jai su mizanciais vazinesi pradeginsi stumoklius.Devetu geru nupirkti sansu mazai,o cia busi garantuotas kad geri.Teko man pirkti devetus sumokejau uz visus keturius 320 patikrinus vienas ant ribos,o like miria,nors tikrinant kompu pasak pardavejo visi geri buvo ir masina gerai vaziavo.Nebent perkant duos garantija jai patikrinus bus prasti grazins pinigus ir uz patikrinima.Netikrintu nedek.Tenai isduoda toki rasta su darbo parametrais purkstuko.Kai sutvarkysi parasyk ka rado ir ka sumokejai sekmes.Dar butinai gerai isvalyk purkstuku lizdus ir naujas saibas sudek jos ten po trys litus.
kiek supratau tu buvai juos pirkes is manes, bet kas ydomiausia kitam zmogui aiskinau ta pati kaip ir tau del lexsios patikros purkstuku, ir dar dadejau jog jie tikrinti bet neatitinka parametru, o ta kuri buvo gera AUTOTUROJE, nes buvau ja pazymejes ir kiek pameni buvo atskirai skirtingame maisiuke, tai jas patikrino DIZRIDOJE, parametrai visiskai skirtingi nei AUTOTUROS, ir pasirodo jog gera visiskai kita forsunke !

zmogus ja nupirko, ta vadinama gera kur tau patikrino irgi pardaviau, jokiu pretenziju zmogus nepareiske, liko 2vnt tipo blogu, bet bulbasai superka ir blogas, vietoje pas save restauruoja..... tai kaip dabar garantuoti kuri firma taisiklingai nustate forsunkiu ribas ? o dar jeigu i 3 firma gal ir tos butu geros