Pas mane buvo bėda ta, kad jei bake likdavo kuro mažiau pusės bako, starterį reikėdavo sukti išsišiepus

. Užpumpavus su pompite griebdavo iškart, bet jei tik pastovėdavo nors valandėlę kapotą reikėjo kelt drąsiai nes nesinorėjo drožt akumą. Buvau pas Citroen atstovus UAB"Be limito". Kraipė jie galvom kas čia gali būti

. Sako gaudo orą, o aš jiems sakau kad man ir taip aišku kad ora gaudo. Sakau darykit ką nors kad nerikėtų kapoto kilnoti. Tai jau buvo sumanę net kuro siurblį išardyti, bet po to persigalvojo. Vienu žodžiu 2 dienas galvojo, bet taip ir nieko nepadarė. Tai va, kokie mūsų "meistrai" specializuotam servise. Tai aš toliau ir vargau - prieš užvesdamas atidarinėjai kapotą, pompavau su pompite po to kurdavau.

Žmona žadėjo daugiau su manim niekur nevažiuoti, nes jai sarmata kai reikia kiekvieną kartą prieš užvedant kelti kapota. Bet pasirodo yra ir gudrių žmonių. Vienas mano bičas sužinojęs mano bėdą net nusijuokė. Sako įsidėk prieš kuro siurblį atubilinį voštuvą ir dings bėdos. Ir ką galvojat, dabar nors ir 5 litrai bake kuriasi kaip bitutė

O atbulinį voštuvą pirkau autodalių parduotuvėj ir mokėjau tik 15 litų.

Sakyk gerbiamassis, kur tas atbulinis voztuvas naudojamas, kas ji gamina, kaip jo nuejus i pard. klausti? Gal kas ant jo uzrasyta?( ...beda ta pati)