WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 18:46

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 58 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 04 2007, 20:10 
Kuriasi jie puikiai ir ziema(-30 be problemu) ir vasara (jei zvakes geros). Kuriasi irgi be baltu ir melinu dumu, bet davus kelyje gaziuko- dumai juodi duoda ir gerai. Manau kad kazkas negerai. O pats mataras kiek girdejau yra pats geriausias is visos gamos prancuzu dyzeliu. Girdejau kad HDI net netoks patvarus. Trauka labai gera. Svarus ir grazus. Nera prie ko prikibt. Bet tas prakeiktas "CEKAS". O dar apie kuro sanaudas. Tai ne HDI, irtiketis kad mataras valgis 5ltr.- nesamone. Pas mane zmona ryte i darba ir atgal(kamsciai) ir sanaudos 9ltr. Uzmesti 6ltr. Vazinejau su daugeliais dyzeliais, bet sitas greitas ir pakankamai tyliai dirba.O apie "LUKAS" siurblius girdejau daug nemaloniu atsiliepimu. FORD modeliuose irgi LUKAS tai savartinuose siurblius nuperka pirmus, o kaina!!!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 04 2007, 20:14 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

plojau 900 simtus uz siurbly :P

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 05 2007, 09:02 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Paulius rašė:
Lucas elektrinis spol abarota kuriasi ir siltas ir sltas
Visiska tiesa, pas mane, taip sakant spol dracka.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 05 2007, 10:03 
Ziuresim kas ten su juo - neseniai turiu, tai dar daug klaustuku.
Zvakiu dar neziurejau. Tiesa akumas stovi slobnas - 400 A, gamybos tu paciu metu kaip ir auto - 98 m :D.
Beges 260 000, cia nevazinetas - pagal vaira, begiu ryciaga panasu, neben keista viskas. Ant laisvu dumo nemeta, pro matuokle dumo irgi nera, bet gerai uzmynus juoda duma vercia pro dusle.
Del siurblio irgi toks pastebejimas - isjungiant degima yra toks nedidelis uzlaikymas, gesta neiskart - kokios 0.5 s uzlaikymas, tai ypac jauciasi persedus nuo 1.9 d - ten akimirksniu uzgesta vos pasukus. Kitokiu neigiamu pozymiu ner. Nezinau ant kiek cia rimta.
Kas labiausiai neramina, tai tepaluotas isiurbimo kolektorius, kolektoriaus viduj sieneles tepaluotos. Suodziu priauge - ekologiju prisigalvojo prancuzai :roll:

Tai toks ekskursas po naujo pirkinio - kazkokio ypatingo dziaugsmo nera :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 12 2007, 06:53 
Dolfrin rašė:
Nzn su tuo neuzgsimu, tai man buvo nekas. Pas mane jis atsirado, kai kelis kart vos iki degalines atvaziavau ir jau kura su burbulu gauja i siurbli pompavo :D , bet uzpylus kuro po keliu bandymu uzgesdavo normaliai. Po menesio jis mane pasiunte ..... :roll:

Nieko ten ipatigo neatsitinka, prikuria liaudis visokiu pasaku kad tipo filtras praleidzia smulkias metalo dulkes kurios nevatai sueda siurbli, nei velnio, istikruju yra taip kaip ir turetu buti, nepatarciau sustreikavus 2.1 siurblui pulti i panika ir pirkti kita deveta siurbli, nieko ten jam neatsinka tik susidevi, sukieteja ir subira jame esancios gumines detales, tai va jei pasirodzius auksciau aprasytiems simtomams jus toliau vazinejate tos sukietejusios ir subirejusios gumos uzkisa siurblio kanalus ir tipo "uzlinksta" jusu siurblys, o remkomplektu siam siurblui tikrai yra, kaip sakant padarai savo siurblui kapitaliny remonta, sureguliuoji tinkamai degima, kas be kompo sudetinga, nes pats lucas siurblys is tikruju yra sudetingas, ir vazinejate patenkinti toliau o 2.1 varikliai tikrai geri kaip sakant 1.000.000. ir nieku gyvu nepulkite pirkti deveto siurblio, nes istorija gali kartotis. P.S. siurblio renovacija su darbu ir degimo isstatymu kainuoja apie 700Lt.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 12 2007, 10:13 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Tas tai tikra tiesa. remontinių komplektų tikrai yra (jie kainuoja įvairiai, priklauso nuo gamintojo) kaina nuo 60 iki 230 Lt. bent jau aš tokius radau. pakeitus tarpines variklis nustoja dirbes iškart vos pasukus raktelį.

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 21 2007, 09:27 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Valerijus rašė:
O dar apie kuro sanaudas. Tai ne HDI, irtiketis kad mataras valgis 5ltr.- nesamone. Pas mane zmona ryte i darba ir atgal(kamsciai) ir sanaudos 9ltr. Uzmesti 6ltr.

Nesuprantu kur tavo žmona kaune tuos devynis litrus sugirdo nes as apie 90% prasimalu mieste ir vidutiniškai 7.5-8.1 ltr/100km beto pas mane ir variklis apetitnesnis nei tavo ir mašina sunkesnė.

Bet čia jau ne į temą.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 26 2007, 17:14 
Atsijungęs
Pastovusis

sims rašė:
Tas tai tikra tiesa. remontinių komplektų tikrai yra (jie kainuoja įvairiai, priklauso nuo gamintojo) kaina nuo 60 iki 230 Lt. bent jau aš tokius radau. pakeitus tarpines variklis nustoja dirbes iškart vos pasukus raktelį.

Turiu lygiai pat tokia problema tik su 605 2.1 td Lucas siurblys, jau pirkau su liga. O pats keitei komplektuka ar kas keite ir kur?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 26 2007, 17:53 
Atsijungęs
Pastovusis

sims rašė:
Aš pats to nedariau. cp servize padarė. rem. komplektas kainavo 70 Lt, o už siurblio perrinkimą paėmė 85Lt. Kolkas viskas normaliai veikia.

O nieko nederino su kompu, kaip rase auksciau keliais postais?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 26 2007, 18:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nežinau ar derino ar ne, tuo kartu jie man daug ka tvarkė, manau kad patikrint bet kokiu atveju turejo. O randasi jis Metalo g. 17. beje jų reklamėlė dešinėje puslapio pusėje :)

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 26 2007, 18:54 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Trauka ir iki perrinkimo buvo gera, problema buvo pavėluotas variklio "užgesimas", bei užsigazuodavo. užsigazavimo tas nepanaikino, bet pavėluotas "užgesimas" pranyko.

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgs 26 2007, 20:18 
Atsijungęs
Pastovusis

proffanas rašė:
Liveris rašė:
Man tai negesta kazkur 1-2 s, tai kai istraukiu rakteli biskeli spusteliu gaza ir uzgesta iskarto.
Gali būti, kad stringa uždarantis vožtuvas... :roll:

Kiek jo atstrigdinimas gali kainuot?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 02 2007, 10:26 
As jum sakau nieks ten nestringa, O nuo senumo sukieteja ir subira gumines detales, anksciau ar veliau uskis kanalus ir auto isvis nevazuos, ir neklausykit pasaku kuriu as jau prisiklausiau ir atrodo rimtuose citroen servisuose, vienas tai vopscie uzlenke kad tipo salerka is metalinio kanistro pilu, o ten buna smulkiu metalo drozliu kurios praeina pro filtra ir sueda siurbly. prisgalvoja zmones-tik nezinau del ko del pinigu ar is mandrumo.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 02 2007, 20:30 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

ADM rašė:
As jum sakau nieks ten nestringa, O nuo senumo sukieteja ir subira gumines detales, anksciau ar veliau uskis kanalus ir auto isvis nevazuos
true... Dėl ko ir sakau-stringa. :)
Elementaru, kad senuose siurbliuose guminės detalės (manžetukai membranos) vargiai betinkami naudoti; po tiek metų eksploatacijos. Žr. kad ir http://www.citrina.lt/phpBB2/viewtopic.php?t=4875

ex XM Break
ex AX

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 17 2008, 11:11 
mano xantija tai isvis pjauna,kol salta tai neuzgazinsi daugiau nei 2200 apsuku. kelis kartus uzgesini.kartais pasitaiso ir dirba gerai,bet kartais taip uzsigazuoja.nervas nelaiko

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 58 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007