as apie variklius ne kazka, bet jei prasai atkalbet nuo pirkimo automobilio markes, kuri yra viena is greiciausiai nuvertejanciu, pabandysiu. aisku paprasciau butu jei parasytum priezasti del kurios sitas auto pageidaujamas, tada ja paprasciau paneigti.
is taves juoksis pazystami ir kaimynai, kad su francuzu vazineji. draugai irgi juoksis, tik pradzioje uz akiu. statusui visuomeneje parodyti sitas auto netinka. bet jei esi koks nors dailininkas ar panasiai tai labai net gerai tinka, nors yra ir idomesniu.
citroenus pirkom dauguma ne todel kad tai geros masinos, o todel kad pigios.
nesigilinant - 1.statusui parodyt netinka. 2.apynaujos masinos visos greitai praradineja verte, o citroenai ypac. 3. trauks per danti.
is esmes ne nuodeme pirkt, ir net ne nesamone, bet mano akimis yra geresniu variantu. tik kiekvieno akys skirtingos, kriterijai skirtingi, ir kaina esam uz tai pasiruose moket skirtinga. as sau pirkciau masina bent triskart pigesne ir naudociau kaip transporto priemone o ne meiles ir rupescio objekta. o uz likusius pinigus zinau bent keleta budu kaip galeciau pagerint savo ir artimuju gyvenimo kokybe n kartu labiau negu tai galetu keliu metu citroenas.
beje mano posta galima ir kelt i haid parka ir trint, bet gal autoriui ir kazkas uzklius, jei jau prase

jau 6 metai vazineju su prancuzu - Renault Laguna 2004m. dyzeliuku. tu buvai teisus vienu aspektu - kaimynai ir draugai ziurejo kreivai, kol nesuzinojo kiek kartu i servisa uzvaziuodavau - tai pakeisti tepalu, dirzu ir filtru. be to viena karta keiciau 1 priekini guoli, sarnyra ir traukiu antgali + kaladeles ir diskai. ir tai per 140000 km pravaziuotu per 6 metus (siuo metu spidometras rodo 245000 km). tiesa - padangu komplektas ir sudilo. prie variklio net ranku pridejes nebuvau. Taip kad prancuzu esu patenkintas, o klausiu apie Citroenu variklius todel,kad ziauriai patinka C4 Grand Picasso ir be to reikalingas siek tiek didesnis automobilis.