Laba diena, nekuriant naujos temos, klausiu cia. Yra tokia beda, mazdaug nuo 3000 apsuku ar daugiau uzsidega antipollution klaida, bet kas keista man, tai kaip uzmini dugna ir virs 3000 apsuku kartais bet ne visada pasijaucia kazkoks
smugis lyg masina smarkiai ir
staigiai pristabdytu. Siandien buvau nuvares padaryti diagnostika, tai kazkoks meistras pasikeles, mazai man ka aiskino tik pasake kad turbina perpucia, sako nori palik masina 3 dienom isimsim turbina siusim i turbocentra kainuot gali iki 400 eur, diagnostika truko 5min ir nulupo 20 eur.. likau toks apsales ir nezinantis dabar nuo ko pradet tvarkyt masina. man labai idomu buvo tas smugis kur kartais buna virs 3000 apsuku ar negali but del to, kad uzsikimses koks ismetimo sistemos fap filtras ar dar kasnors,
kaip butu galima patikrinti? ir seip skaiciau kad turbinos seip sau nesugenda, kad gali but, del tepalu ir filtro nekeitimo laiku, del pvz subyrejusio kokio tai metalinio sietelio oro isiurbimo sistemoje ir del uzsikisusios ismetimo sistemos. Automobilis yra citro c5 2.0 hdi 100kw. automobili vairuoju neseniai, esu pakeites filtrus ir tepalus, bet ir pries keitima buvo si beda. pats domiuosi auto ir noriu mazdaug suprasti kas negerai jam yra, seip auto trauka gera, iki 3000 apsuku gerai traukia, uzsidega antipolution ir suprasteja tik tuo mometu kaip uzsidega, todel kai man diagnostikas pasake kad cia turbina nutariau pagalvoti ka daryt, nes pinigu metyti nesinori, ant medziu neauga

ir seip kas tiem diagostikam yra visi kazkoki pasikele nemoka bendraut su zmonem, tik pikti ir vapsie nk neseka 20 euru sumokejau kad man jis pasakytu 2 zodzius turbinos perputimas.....
pas mane panasiai buvo, sako turbina apsinesusi, nestabdo, kazkokia turbinos geometrija reikia tvarkyti, nu zodziu nepigu. Susiradau firmele salia kauno uz 170e nuima ir sutvarko turbina. Belaukdamas eiles, nuvaziavau (vaziuodamas pro sali) pas diagnostikus. Paziurejo, pamatavo, sako vakuma vagia kazkas, patikrino slangutes, rado beda, nueme slangute, uzkimso ir visas turbinos remontas buvo baigtas uz 15e. Neskubek lysti prie turbinos, geriau gerai isitikink, kad tai tikrai turbina.