xamas rašė:
Nu ir pagal nauja TA reglamenta Jusu auto ismetimas virsija norma, ka darysit? Ir neburkit man apie tai, kad Euro 3 ir Euro 5, 6 ismeta vienodai suodziu. O ta tikrai patikrins. Kaip ir zadejo netolimoj ateiti filtru davikliu parametrus nuskaityt.
Va šito tai aš labiausiai ir bijau. Jei išimsiu tai jau šakės, reiks nuomotis fitrą, jei nepereis ta. Tas perčipavimas brangiai gaunasi, ir nelabai jau gerai, jei dūmingumo normaliai nepereina, nesinori su juodų dūmų kamuoliu iš galo važinėti, gi kartais ir gatvėje matuoja, kai užeina ir atrodo nekaip. Bandyčiau dapilt eolio, bet, gal jau vėlu? Nuėmus filtrą, gal matytūsi kokia ten jo būklė. Bet nerandu kas eolio po 1 litrą pardavinėja. Gal pabandyt, eksperimento dėlei , būtų aišku vieną kartą ir visiem laikam. Kur pildo? kuo toliau tuo daugiau abejonių dėl teisingiausio sprendimo. Aišku daug kas paaiškės nuvažiavus ir pajungus diagnostiką. Ydomu kiek galima pamatyti per tą diagnostiką ? Kai kuriem auto yra davikliai, matuoja slėgį prieš ir po ir pagal tai sprendžia kiek užsiteršęs filtras, kituose ten kažkokį svorį rodo, o kaip šitame modelyje? Klausimų, jei domiesi tai tikrai daug. Man keista, kad žmonės tik pamatę "additional low" puola kastruoti dpf filtrą. O gal nieko keisto, toks sprendimas logiškiausias ? Nesvaigčiau čia tiek, jei nebūtū koja traumuota senai jau filtras nuimtas būtų ir nuspręsta ką daryti, net ir išdaužyčiau pats, jei nuspręsčiau šalinti. Ar pas meistrus kokius nulėkčiau, bet kad artimiausias laikas tik po savaitgalio, yra laiko informacijai rinkt. Bet dabar gi nepaeinu
Nors tadas sako, kad reikia lupt lauk ir nežaist, taip suprantu ?

O jis čia daugiausiai patyręs.... bet kiek suprantu su x7 ne tiek ir ilga pažintis - tik dabar prasideda.
Dar vienas variantas dapilt eolio, pažiūrėti , ar padės, jei ne, gaivinti filtrą

Bet čia jau reikia ir laiko ir pinigų ir meistrų daugiau..... Neturiu nei to nei to. ir jau į žaidimą panašu....