tadas1991 rašė:
Navanas rašė:
Tikrai? Negali atskirti linkusių švaistiklių nuo purkštukų gedimo? Tikrai? Gal tu nediagnozuok, tada.
Aš tai neatskyriau.
Ištraukėm purkštukus ir patikrinom ant stendo - visi gatavi. Sutaisėm - nepadėjo.
Kompresiją pamatavom - kompresija OK.
Diržą tikrinu, vietoj viskas, grandinėlė velenėlių irgi vietoj.
Tik kažkaip vienu metu sukinėjant variklį į kaiščiavietes kilo įtarimas, kad sunkokai variklis sukasi, kaip šiuolaikiniam dyzeliui, t.y. senas atmosferikas mechaninis nu ok, bet naujos kartos mažos kompresijos HDI tikrai gerokai per sunkiai. Ištraukiu vėl purkštukus - vistiek neprasisuka. Sukinėjęs aš tokių variklių, žinau, kaip jie turi suktis. Lupu karterį ir tada jau vaizdas ant lėkštutės akimis matomas. Manau, kad jūsų purkštukai irgi tikriausiai būtų nekokie, bet tai nepuola joks meistras iškart lupti karterio, jei purkštukai tokie, kad su jais mašina jau nebegali normaliai dirbti, ir tai ne korekcijų pažiūrėjimu nustatyta.
Nu visiem pasitaiko, bet pagalvok kaip atrodei klientui:
Blogi purkštukai, suremontuoji (krūva pinigų), automobilis vistiek nevažiuoja

. Ką galvoti klientui? Jei iškarto būtų žinoma , kiek kainuos remontas, klientas gal net neremontuotų to savo grabo? Vaizdas, kaip ir aiškus, teisinkis kaip nori iš tavo pusės klaida. O sprendimų gali būti visokių, siunti klientą su jo mašina toliau, derini tolesnio remonto kainą, grąžini pinigus, juk suklydai tu. Pasiteisinimų, niekam nereikia, neįdomu niekam, tiesiog sukandęs dantis taisai savo broką ir viskas. Aš taip įsivaizduoju tvarką, žinau, kad daugumoje atvejų viskas vyksta kitaip: prasideda pasakos "vistiek būtų reikėję keisti purkštukus, aš čia tik geriau padariau, vienas ardymas

" girdėjom, žinom, nereikia
PRIEŠ PULDAMI ATSAKINĖTI BENT PUSVALANDĮ PASVARSTYKIT, AR NĖRA ČIA TIESOS? Šioje srityje svarbu ne darbas o rezultatas. Aišku tokios klaidos turi būti kuo retesnės, jos turi būti išsprendžiamos abiem pusėm priimtinu keliu, kažkoks kompromisas turi būti, negalima suversti visos kaltės ant klijĄnto, kaip kad labai norėtų ukw, deja, teks jum suprasti, kad už klaidas reikia atsakyti, jos yra neišvengiamos, jos kainuoja, bet jos turi būti kuo retesnės ir reakcija į jas turi būti normali, o ne "aš viską žinau daug matęs ir patyręs, čia tu, klijente ir tavo grabas kaltas, kad aš nesugebėjau pataisyti būtent tai kas sugedę o ne viską aplinkui"