WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:49

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Del Lucas el. siurblio...
StandartinėParašytas: Bal 09 2008, 15:53 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Sveiki, gal kas turit ar zinot kur rast 2.1td el. Lucas siurblio detalia informacija: brezinius, schemas, komplektuojančiu detaliu sarasa ir visa kita kas susija su juo .

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 09 2008, 20:02 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Karolisxm rašė:
Labai panasu kreipimasi i citro zinovus jau buvau parases. Ir nieko :( . Manau, jaigu turi abejoniu varyk i Panevezi (Paulius kur siule). Skambinau tam meistrui, kalba rimtai. Kai neturesiu ka veikti reiks nulekt issiburt

Situacija yra tokia, kad mano siurblys truputi rasoja is apacios :( Tai pirkau kita siurbli ir nusprendziau pats atsirestauruoti, nes detaliu yra, kainos proto ribose-meistrai tik kosmines uzsideje, nors rem komplektas (visos tarpines) kainuoja apie 150 LTL, 50 ltl dar jei is kart neuzgesta variklis, nu gal dar ko reikes, bet pakolkas nezinau :?
Tiesa, "autura" siurblius daro taip pat, bet jiems reikia atvezti isimta ir palikti apie savaitei, jie veza ji lyg i latvija ten juos restauruoja, voztuvus pakeicia, sureguliuoja. Tas malonumas apie 1000 ltl kainuoja, mano manymu jai laukt gali tai geriausias pasirinkimas, nei uz 800 ltl daryti neaisku ka ir kur, bet ir be garantiju :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 09 2008, 22:27 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Panevezy "rasojimo" problema 750lt (nuimtas-150), jeigu siurblys ant masinos ir apie dideles eiles jis tikrai nieko nesake. Sutvarko per diena, gal dvi. Kadangi mano pumpe dar sausa, sake, kad ramiai gyvenciau.

Nepamirsk fotiko, kai lauzysi savo siurbli. Idomu, ar ten taip taip lengva :?:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 10 2008, 07:24 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Karolisxm rašė:
Panevezy "rasojimo" problema 750lt (nuimtas-150)

Nelabai supratau, nuimto sutvarkymas 150 ltl :?:
Bandysiu nuotrauku padaryti, paciam idomu, bandysiu ardymo metu ir surinkimo, gal tikrai isardes jau jo nesurinksiu, tai bent nuotraukos pades :roll: Gaila tik siurbli paleisti dalimis, nes jis buvo is vaziuojancios masinos ir visas sausas ir svarus, bet neturiu pasirinkimo :cry: Det sau, o savo remontuoti-kiek vien uz darbus paliksiu...isimti, ideti, po to sutvarkyta ideti ir sena isimti...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 10 2008, 07:51 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

simas rašė:
Prie rem komplekto pridedamas lapas kuriame vaizdžiai pavaizduotos siurblio detalės ir kur dedasi atatinkamos tarpinės. Tik aišku ten tik tarpinių kodai surašyti (jei tiksliai pamenu). Man irgi buvo kilusi mintis nusipirkti kitą nenaują siurblį ir bandyti perrinkti. Be to kurą gali praleisti ne pats siurblys, o per elektroninius vožtuvėlius kurie stovi du viršuje ir du iš galo.

Ta schemute jau turiu, aciu geram "auturos" pardavejui :D Po visais voztuveliais tarpines jau pasikeiciau, bet rasojimas dar liko is po siurblio apacios :( Dar yra kazkokie solenoidai kurie gali praleisti kura

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 10 2008, 08:53 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

simas rašė:
Būna taip, kad ir pakeitus tarpines po vožtuvėliais naudos jokios neduoda, nes gali būti nesandarūs patys vožtuvėliai. Auturoje man sakė kad ne vienas jau užsakinėjo atskirai tuos vožtuvėlius.

Buna ir taip, bet tikiuosi geriausio...Nors tuos voztuvelius galima pakeisti kai siurblys yra masinoje.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 10 2008, 08:59 
Atsijungęs
Pastovusis

buvau ir as nulekes i panev. pas ta meistreli ,mano ,,lucas,, t.p. rasoja is apacios, bet pries perrinkima padare komp. diagnostika ismete ten klaida didele tipo rotorius ar kas ten , sako nebeapsimoka remontuot, taip ir vazineju varvanciu, bet klausymas isliko gal ta komp klaida ir ismete , kad rasoja , o gal netinkama diagnostikos programa dare pagal xantijos 2.1 o mano p605 2.1

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: