WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 17:06

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 11:22 
Atsijungęs
Pastovusis

http://www.autogidas.lt/big-photo.html? ... _b_1913507
_8.jpg
http://www.autogidas.lt/skelbimai/citro ... 13785.html

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 11:23 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

neveikia nuoroda.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 12:10 
Atsijungęs
Pastovusis

pas vienas xantias ta backute mazesne, pas kitas didesne, ta didesne eina ir i p 406 ,605,XM. ,, siauliu austmos,,parduotuvej man paporino,kad nesvarbu koks filtras didelis ,ar mazas, - dedam maza filtravimo elementa ir nesukam galvos.dar susiskambino su peugeot citroen servisu serbentu gatvej tai ten t.p. sako ner jokio skirtumo,- maza filtr galima det ir i didesne backute.nors sako palauksi pora dienu parvesim didesni,- teko palaukt.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 16:27 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Skiriasi xantijų iki 1996 metų pradžios ir vėlesnių modelių, pirmoms ėjo mažesni filtrai, o vėlesnėms didesni, na manau net neišmanančiam apie auto aišku kad kuo didesnis filtravimo medžiagos plotas, tuo geriau, ne taip greit užsikimš, pralaidumas didesnis...

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 20:33 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

simas rašė:
Skiriasi xantijų iki 1996 metų pradžios ir vėlesnių modelių,
Jei jau taip įsivažiavai, papasakok dar ką nors apie Xantijas 2.1TD ligi 1996 metų pradžios?... :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 20:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Paprasčiausiai kataloguose rašo kelis variantus, pirmosios Xantijos 2.1td ėjo su mažesniu filtru, vėlesnės su didesniu, gal nevisai tiksliai aš čia su datom parašiau :roll:

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 20:53 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Idomiai cia,kiek kartu teko pirkt filtra tai niekas net nebuvo uzsimines abie ju didi ir visad taip iseina pataikydavau nupirkt tinkama :roll: beje proffanai , ar butu galima pas tave isigyt tikrai tinkama termostata savo xantiai dyzeliniai? Temp dabar tik 72 laipsniai nuo pat naujo termostato pirkimo. Atsiprasau uz OT.

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 21:00 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Atsiprašau už o.t. meharyje 2.1td Xantijai termostatus rodė kelius variantus,dabar nebepamenu bet skirtumas temperatūrų berods buvo apie 3-4 laipsniai. Šiaip tai jie pirmieji kurie pasiūlė kelis variantus. parinkinėjo pagal kėbulo nr. :roll:

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 21:34 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Vytius rašė:
proffanai , ar butu galima pas tave isigyt tikrai tinkama termostata savo xantiai dyzeliniai
Aš neprekiauju jokiu širpotrebu, todėl pas mane neįmanoma įsigyti nei šarnyrų, nei termostatų, nei filtrų, nei raskladuškių, nei jokių pripučiamų mergų.

Kas liečia grynai termostatus, turiu tiekėjus, kurie neatsisako, kad jų produkcija būtų tikrinama vietoje. Joks bugas iš jų pusės ligšiol (per pusantrų draugystės metų) dar nebuvo fiksuotas, todėl aš jų net nelinkęs tikrinti- žinau, kad tai bus tik laiko gaišimas.

Kam ten meharis vėl kažką parinkinėjo pagal VINą- perduokit linkėjimus :) . Tau pakanka žinoti savo variklio kubatūrą, turbinos dalyvavimą/ne bei kondiškės buvimą/ne; tokios infos netgi VEHO'ui pakanka.
Jei dar kada pareikalaus pasakyti ir asmens kodą bei žmonos mergautinę pavardę, gal ir pats suprasi, kad ne ant šiaip grybapjovių užsirovei? :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 21:39 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

proffanas rašė:
Tau pakanka žinoti savo variklio kubatūrą, turbinos dalyvavimą/ne bei kondiškės buvimą/ne; tokios infos netgi VEHO'ui pakanka.

Dar reikia zinoti automato buvima/ne. Tai irgi turi itakos termostato parinkimui.

C5 II V6 APD by Carlsson

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 21:41 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

proffanas rašė:
Vytius rašė:
proffanai , ar butu galima pas tave isigyt tikrai tinkama termostata savo xantiai dyzeliniai
Aš neprekiauju jokiu širpotrebu, todėl pas mane neįmanoma įsigyti nei šarnyrų, nei termostatų, nei filtrų, nei raskladuškių, nei jokių pripučiamų mergų.

Kas liečia grynai termostatus, turiu tiekėjus, kurie neatsisako, kad jų produkcija būtų tikrinama vietoje. Joks bugas iš jų pusės ligšiol (per pusantrų draugystės metų) dar nebuvo fiksuotas, todėl aš jų net nelinkęs tikrinti- žinau, kad tai bus tik laiko gaišimas.

Kam ten meharis vėl kažką parinkinėjo pagal VINą- perduokit linkėjimus :) . Tau pakanka žinoti savo variklio kubatūrą, turbinos dalyvavimą/ne bei kondiškės buvimą/ne; tokios infos netgi VEHO'ui pakanka.
Jei dar kada pareikalaus pasakyti ir asmens kodą bei žmonos mergautinę pavardę, gal ir pats suprasi, kad ne ant šiaip grybapjovių užsirovei? :)

Vat del sito tavo pasakyto dalyko ir noreciau isigyt tikrai tinkama termostata,nes pas mane idetas nuo HDi,nes pagal variklio kubatura ir kitus reikiamus parametrus eolte netiko nei vienas varintas siulytas sitam varikliui,kazkokia nesamone :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 22 2009, 21:45 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Lyncas rašė:
Dar reikia zinoti automato buvima/ne. Tai irgi turi itakos termostato parinkimui.
Taip; nepaminėjau. Nors man jau senai niežti leptelti recipientui "nesuk tu sau galvos, ir imk termostatą iš vidurio siūlomos gamos- juk visvien neprašausi" :) .Termostatas su poros C nuo nominalo skirtumu yra daug mažiau pavojingas, nei visiškai miręs termostatas; tą teturėjau omeny.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 02 2010, 11:29 
Atsijungęs
Pastovusis

ir dar ,prie nupirkto kuro filtro imerkiamo i backute ,yra instrukcija, :!: ten parodyta ,kad reik atsukt apacioj filtro korpuso varsta, nuorint filtra pompuojant su kriause.Bet tie keitejai ,ziuriu deda filtra be jokio nuorinimo, uzpompuoj su kriause ir pirmyn.

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 02 2010, 14:41 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nusiorina atsukus varžtelį ant siurblio viršaus įeinamo vamzdelio. kuro filtro apačioje varžtelis skirtas išleisti susikaupusiam vandeniui.

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume