Sveiki,
dziaugiuosi prisijunges prie Lietuvos Citrinu megeju ir savo pazinti su Jumis noriu pradeti savo bedomis...
Na, pries pusmeti nusipirkau Citroen C2 1.4 HDI ''07. Viskas puiku- mazai valgo, smagiai vaziuoja, islankscius galines sedynes- puiki talpykle meskerems arba metalo detektoriams (neissiplesiu tiers tuom)..
Na, zodziu, as vazinejau issisiepes, kol viena diena, tiksliau RYTA nenutiko keistas dalykas. Uzsikurus automobili, jis nelygiai dirbo ant laisvu. Vaziuojant, tolygiai spaudziant akseleratoriaus pedala, pasikartodavo truktelejimai. Na, keiciau degaline (pilu tik Verva is Orlen, seniau pildavau kitose degalinese), pripyliau visokiu papildu su kuru, purkstuku valymu ir t.t., kurie padejo tik psichoilogiskai. Trukciojimas liovesi... Kuriam laikui... Atvesus orams, rudeniop, man pasikartojo vel tas pats. Ir kartodavosi daznokai. Tada vel kuri laika ramu, tada vel.. Zodziu, susigyvenau su sia problema. Maniau, kad cia ''kazkas'' nerimto. Bet, visose istorijose yra ''BET''
Mano ''BET'' prasidejo ziemuzei atejus. Atvesus orams, ryte automobilis kuresi, bet variklis, kol apsildavo tauskedavo.. Palyginimui garsas, kaip kokio autobusiuko.. Apsilus varikliui viskas nutildavo, bet trukciojimai vel prasidejo, apsukos sokinedavo tai auksciau 1000RMP, tai zemiau.. Na, nezymiai, bet jautesi tas trukciojimas.
Pabijojes is Rusijos atejusiu salciu, i baka ipyliau zibalo (santykiu 10:1)- del visa ko pikta. Na, auto puikiai kuresi net ir po didziausiu speigu, bet va sendiena, po darbo, bevaziuojant namo, trukciojimas uzejo vel, apsukos nepakilo virs 2000rmp, uzsidege oranzine kompo lempute

Nuo kalno bandziau spausti.. Nieko- riboja ties 2000 apsuku, greitis max 80 km/h (5 begiu), jausmas, lyg nedirbti vienas cilindras. Piktas del to sustojau isgerti kavos, pavalgyti i degaline. Auto buvo jau susiles (beje, jis labai greit syla). Grizus, is naujo uzvedus, kompo lempute dege, bet jau galejau ''gazuoti'' virs 2000 . Auto greitejo ir vaziavo puikiai. Tik, va ta lempute... Ji dege.. Grizus namo, palaukiau 3 valandas, teko vel vaziuoti.. Lempute nebedege, auto buvo jau atsales, pakliuksejo, bet apsukos kilo ir viskas liuks buvo.. Buvo kokias 5 minutes. Tada vel.. Ta pati situacija- suzibo lempute, apsumos max 2000rmp, cilindras neveike (man atrodo), as piktas ir sutrikes.. Isjungus degima, uzgesinus auto, uzkuriau is naujo. Lempute dega, bet jau vel galiu virsyti apsukas iki kiek noriu

Po kiek laiko vel isjungiau varikli (40 minuciu laikotarpi)- vel viskas lyg gerai...
Na, gal kas susidurete su tokia situacija ir galite patarti kur ieskoti galu.. Ir dar kaip kas (ne i sita tema)- ar normalu, jei pas mane greiti rodo 10 km/h didesni, nei realiai vaziuoju???
Dekui is anksto