Phantom- rašė:
Pas mane ta pati klaida metama, bet prie jos dar ir P2100. Būna iš niekur nieko nesikuria, atrodo jau griebia ir iš karto tuščiai sukt pradeda. Esmė, kad šaltas variklis kuriasi kaip bitė, sušilęs būna kuriasi puikiai, o būna, kad puse valandos reikia raktelį sukinėti kol užsiveda. Tai ir man klausimas kyla ar čia EGRas kaltas ar ta sklendė, kur variklio priekyje (kaip suprantu oro padavimą į variklį reguliuoja)? Tadai, sakai išprogramuoti, ką jis išprogramuoja EGRą, tą sklendę, ar išprogramavus EGR ir ta sklendė nebereikalinga (visą laiką atidara lieka)? 2.2hdi 125kW.
Tu, kai nesikuria, atjunk fiškes nuo EGR ir nuo tos sklendės, gal ims ir užsikurs. Jei taip - trumpina.
Nežinau, kaip pas tavo variklį, bet pas 1.6HDi yra ant vienos maitinimo iš ECU grandinės pakabinti alkūninio veleno, velenėlio padėčiųu davikliai ir EGRas. Tai jei EGRas trumpina - užbanina daviklių maitinimus, meta krūvą klaidų ir dėl pačio EGR, ir dėl daviklių. Tai aišku visi puola daviklius keitinėti, o diagnozė būna ir ne daviklis...
Kaip Taurius tiksliai programuoja tavo varikliui, pasiklausk asmeniškai. Numerį surasti jo tikrai paprasta

Aš tokio variklio dar nesu vežęs jam programuoti, tai ir negaliu pasakyti tiksliai. Šiaip, jei teisingai suprantu, apie kokią sklendę kalbame, tai jos reikalingos EGRo tinkamam veikimui ir FAP filtro geresnei regeneracijai. Viena iš jų uždarinėja švaraus interkūlinto oro srautą, ir tokia buvo ir pas 2.0HDi 80kw senuką be FAP, o kita švaraus neinterkūlinto oro srautą. Kai vyksta regeneracija, uždaromas interkūlintas oras, kad patektų vidun karštesnis, kai važiuojama normaliai - interkūlintas. Kai pilnai atviras EGR, gali būti šiek tiek priverta interkūlinto oro sklendė, kad kiek daugiau siurbtų per EGRą ir pagautų norimą oro srautą, jei EGRo eiga sureguliuoti nebepavyksta. Čia teoriškai. Praktikoje gal kiekvienam varikliui kiek skirtingai gali būti.