WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 16:53

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Nesikuria HDI
StandartinėParašytas: Geg 03 2006, 13:57 
Sveiki,
mano problema pradeda vesti i nevilti... : :(
O buvo taip... Pirkau Xsara su Hdi 90 varikliu. Buvo dauztas priekis, beje dar buvo minusine temp. ir uzsikure is puse abaroto. Veliau dar namie pabandeme tas pats, bet kadangi buvo pramustas tepalo filtras ir radiatoriai, zinoma pabirbindavau tik kelias sekundes ir uzgesindavau. Dabar kai sudejau radiatorius, tepalo filtra, niekaip nesikuria. Toks jausmas kad neijungia kuro siurblio, siaip gi turi sucakseti ijugus degima. Turiu itarima kad galbut cia kazka vaidina tepalo slegis, bet cia tik mano preliminari nuomone... Beje tepalas smarkiai sunkiasi tarp radiatoriuko ir tepalo filtro, matomai buvo deformuotas per smugi, pakeisim :) Bet gi del to ar gali nesikurti? Taipogi yra numustas temperaturinis daviklis kuris sukasi i variklio bloka (salia oro filtro), tad ijungus varikli iskart pradeda suktis ventiliatoriai, bet velgi nemanau kad tai kazka vaidina variklio uzkurimui.
Na va tikiuosi isamiai papasakojau kas per problema. Labai tikiuosi gal kas galesti ka patarti, ar nuo ko pradeti...
Is anksto aciu

P.S kai kuriu mirksi STOP lempute

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 03 2006, 14:35 
Atsijungęs
Senbuvis

As tai sakyčiau kažkur kitur laidai nesumauti ar sukeisti, kaip as mėgstu pvz :wink: . Del temperaturos daviklio neturetu turet įtakos. O siurblys bake turi spaudima sukelt, mauk šlangas ir tikrink. Jis neturi veikt pastoviai, bet spaudima turi sukelt.

Arte

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 03 2006, 14:59 
Kad ne daviklis tai 100%, nes kaip minejau buvau jau pora kartu uzkures. Na kas del laidu tai niekas nebuvo istraukta, tik sparnuotes ir oro srauto matuokles. As omeny turejau siurbly ties varikliu, kur kuro filtras stovi. Na keista, *** pas mesitra reikes tempti, gal kas galit rekomenduot. Kaunas

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 05:18 
Ar ne prisizaidei su tuo uzvedimu??Jei tepalo filtras nulauztas - tai kur Tavo galva eidavo tepalas: i tepimo sistema, ar dievuliui i langus?Gal jau indeklams amen ir del to dega lampecka??

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 07:54 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Tikrink kuro siurbli, ijungus degima, jis turi kelias sek. suzyst.
Jei nesuzyzia, tai bandyk tiesiogiai + - pajungt ir tada kurt

<<
C5 2.2HDI Break 2003
C6 2.2HDI 2007
Xsara Picasso 2.0HDI 2005

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 08:14 
Na tepalo filtras nebuvo visiskai numustas, tiesiog buvo deformavesis pagrindas ir sunkesi tepalas. Tiesiogiai bandem pajungti kuro siurbli, tas pats.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 09:48 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

linxas rašė:
Na tepalo filtras nebuvo visiskai numustas, tiesiog buvo deformavesis pagrindas ir sunkesi tepalas. Tiesiogiai bandem pajungti kuro siurbli, tas pats.

Tai ar kai pajungi tiesiogei, ar girdisi kad siurblys veikia?

<<
C5 2.2HDI Break 2003
C6 2.2HDI 2007
Xsara Picasso 2.0HDI 2005

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 04 2006, 10:52 
Jo girdisi kaip suveikia.

Į viršų

Pranešimo tema: viena galimu priezasciu
StandartinėParašytas: Lie 10 2006, 20:33 
yra nusproges oro srauto matuoklis.be jo citrinos suhdi varikliu neuzkursi,nes jis kaip vienas pagrindiniu davikliu valdaciu kompa.o jis gali bet kada nusprogti.pabandyk ji pirma patikrint.ir dar citrinose jie bijo dregmes.kai turejau c5 hdi servise patare oro filtro dezes dugne isgrest keliu mm skylute kad isbegtu vanduo.

Į viršų

Pranešimo tema: Re: Nesikuria HDI
StandartinėParašytas: Vas 08 2010, 22:00 
:bum:
Sveiki, gal galetu man kas nors padeti...
Zodziu nusipirkau xsara picasso 2l hdi, pavazinejau menesi ir prasidejo problemos.Taciau jau puse metu man jau joks servizas nesuremontuoja..
Zodziu ji nesikuria, ji kai vedu griebia bet vistiek neuzsiveda, kartais galiu is kokio 15 karto uzvest, o kartais ne, dar aisku buna kad ir is pirmo karto uzsiveda, zodziu nezinau kas jai yra..pakeiciau kuro siurbli bake, auksto spaudimo voztuveli uz 500lt, kuro filtrus gal jau kokius keturis pakeite, pakeiciau ir zvakes, rele,...(tepalai, pagrindinis dirzas ten su visai guoliais irgi pakeista, juk galvojau kad vazinesiu :lol: )
tai gal kas nors gali patart kur man ja varyt, girdejau, kad dizridoj daro stebuklus, nes as jau nezinau ka daryt?

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 09 2010, 08:52 
Atsijungęs
Senbuvis

Apmaudu, užjaučiu. Bet aiškus nesusikalbėjimas. Kad pakeitei detales, gerai, tik dar reikia įsitikinti, ar jos teisingai veikia dabar. Jei jau diagnostika nieko nerodo, patarčiau susirasti kolegą su analogišku veikiančiu auto - kad galėtumėt keisti po vieną detalę - gal tai kokio niekingo daviklio klausimas.

Xantija 2HDI '99

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 09 2010, 17:16 
Gal kuro filtras parejes? man su xsara 2.0hdi sia ziema buvo kad pradejo nesikurt ir dyzelis salti. pakeiciau filtra db viskas norml. beje, kazkas minejo kad kuro siurbliukas suzirst turi.Zinau ta garsa, bet manau ta garsa galma su zvakiu pasildymu sumaisyt, nes kai salta pas mane pora sekundciu sildytuvas zirzia.

Į viršų

StandartinėParašytas: Vas 09 2010, 18:57 
Atsijungęs
Senbuvis

Tai reikia numauti ateinantį kuro vamzdelį prieš filtrą, įjungti degimo raktelį - turi bėgti kuras, nes siurblys sukelia slėgį. Jei jo nėr - kažkas ne taip. Jei nori patikrinti filtrą - kai šaltas nuauti vamzdelį po kuro filtro, jei ir ten bėga - prie žemo slėgio kuro sistemos aš nebesikabinėčiau.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: