Taigi mano epopėja tęsiasi.
Roman Doval kontorėlė "Autodujos" pakeitė purkštukų gumytes (nu, tipo, padarė, kad purkštukai veiktų), pralaikė mašiną visą dieną ir, pasakę, kad nežino, kas gi čia yra, grąžino man ir neėmė pinigų (bent jau tiek). Tiesa, žvėriškai nuliesino mišinį. Tai va.
Kaip tik tuo metu artėjo laikas, kai buvau užsirašęs Citroligoninėn generaliniam mašinos perkratymui (na, koks daromas nusipirkus mašiną), tai, be kita ko, Julius pakeitė žvakes (maniau, kad padės). Padėti tai laaabai nežymiai tepadėjo. Tada įtarimas krito ant liambda zondo, kad gal jis jau miręs ir nebereguliuoja mišinio. Ale nėjo atsukti varžto, dėl to jis nebuvo pakeistas. Planas toks: pirma parodyti dujininkams ir vis dėlto pažiūrėti, kaip ten su tuo liambda zondu. Mat esmė ta, kad blogai važiavo ir benzinu (na, kiek geriau nei dujomis), tai logiškai pirmiausia reiktų paieškoti bėdų benzininėje sistemoje.
Tuomet kadangi Vilokta neturėjo EMMEGAS softo (į jau minėtas "Autodujas" važiuosiu dabar nebent pasikeisti garantinio MAP sensoriaus), susisiekiau su
chibre, ir, jam maloniai ir itin operatyviai sutikus padėti, prasidėjo rimtesni remonto darbai. Paaiškėjo, kad benzino kompas absoliučiai nusimušęs nuo režimo, bet liambda zondas vis dėlto kuo puikiausiai veikia. Paaiškėjo ir tai, kad stovi purkštukai su nereguliuojamais žikleriais.
Nutarta nuresetinti kompą ir pavažinėti dieną benzinu, kad susireguliuotų benzino kompas. Po to nuresetinimo, mielieji, net neįsivaizdavau, kad mašina gali taip gerai važiuoti!!!

Priėjau išvadą, kad su benzino sistema viskas gerai. Tai gerokai palengvino tą balkoną ant pečių.
Kitą dieną buvo atpainioti laidai (!) pakeisti purkštukai, sureguliuota sistema ir nutarta, kad per savaitgalį pavažinėsiu ir pažiūrėsiu, kas kaip. Taipogi reikia pamėginti pasikeisti tą garantinį MAP sensorių, nes jis nerodo vakuumo.
Dabar mašina važiuoja nepalyginamai geriau, bet, varikliui pasiekus darbinę temperatūrą, vis dar banguoja laisvos apsukos. Bet gerokai mažiau, ir pats variklis nebegęsta! Jau nebekalbu apie neįtikėtinai pagerėjusią transmisiją ir bendrą važiavimo kokybę.
Toliau: reduktoriaus praplovimas, MAP sensoriaus keitimas. Kuro sąnaudų stebėjimas...
To be continued...