(XM D12) Paemiau ka tik ir suvedziau siokius tokius skaiciukus: siu metu sausio menesi buvau sugundytas visokiais eucoPOWER, eucozym ir t.t. ir pradejau tvarkingai juos naudoti

- priedas i kura + priedas i tepala na ir neprasti Castrol tepalai (ko gero tas priedas prie tokiu tepalu is viso nereikalingas)..., tai vat - 9455 km nuvaziavau su 550 l dyzelino, t.y. vidutiniskai 5.817 l / 100 km, manyciau tikrai neblogas rezultatas nes tai tirkai misrus ir netgi labiau vazinejimo po miesta rezimas + sausis ir vasaris zimos menesiai kai man ryte kasdiena vos 15 km tereikia vaziuoti ir variklis netgi silti nepradeda

taip pat ir vazineju tikrai neperdaugiausiai taupydamas, nes i degaline retai vaziuoju

. Dabar paskaiciuokime pinigais - 5.817x1.7=9.89 Lt. Be abejo dar reiktu sudeti ir eucozymus kuriems tokiam kilometrazui isleista apie 70lt uz kuro prieda, o tai yra plius 42 l kuro arba po 0.435 l / 100 km. Jei as nieko nesumaisiau tai akyvazidu, kad priedu naudojimas duoda ekonomija, nes toku kuro sanaudu vidurki esu turejes tik vaziuodamas trasoje i lenku meeta ir atgal (is viso 1500km su 90 l).
Bet ne apie priedu nauda cia snekama

, kas be ko dar bus komentaru, kad dyzelio ekspluatacija brangesne ir pats auto brangesnis ir panasiai, visa tai tiesa, bet tai vistiek pigiau nei bendzinu, o pries dujas privalumas - laisva bagazine, o man tai aktualu.
Zinoma negaliu nutyleti ir to, kad atmosferinis D12 su savo 82 A.J. tikrai ne tas automobilis kuris suteikia absoliucia judejimo laive

- na netraukia jis jei ka, bet mieste tikrai jo uztenka

.