na ka, istate man II kartos dujas i mano xantia - viskas norma

aisku dar ne savaite neprabego, bet kol kas jokiu nusiskundimu ar prblemu. Nebuvo jokiu siulymu statyi ipurskima ar dar kazkokiu atkalbinejimu del duju. Pasakiau kad xantia - iskart sako prasom, jokiu problemu. sakau kolektorius plastmasisnis, sako nu ir kas, pastatysim du apsauginius voztuvus ir ramu

Kaip sake taip padare - kolektoriuje puikuojasi du apsauginiai voztuvai.

Tiesa tik va nesugebejo sukisti didesnio nei 42 ltr toroido i atsarginio rato vieta, nors pas drauga tokioj pacioj xantijoj i ta pacia vieta idetas 53 ltr... Na bet cia smulkmena manau

Varikliukas puikiai dirba tiek dujomis tiek benziu, jokios check engine lampechkos neuzsiziebia nei persijungus ant duju, nei is duju ant benzino. Nenoriu daryt reklamos, bet staciau cia
http://www.adservisas.lt/ vytenio gatvej.
pas mane ir 2.0i 16v tai isidejau 1k iranga duju, tai is pradziu biski bedu buvo bet db jau viskas ok, pas mane kolektorius ne plastmasinis ir duju baliona i bagazine idejo one vietoj atsarginio rato, as vistik noriu zapaske turet jei kas nutiktu:) pas mane 35l balionas tai labai vietos nedaug uzima ir man normaliai vazinejant kaune 10d uztenka jo:)