WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 19:56

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Kov 15 2008, 17:53 
Socrat rašė:
Diobrin rašė:
Sveiki Citrinų mylėtojai, turiu tokią problemėlę, pastovėjo Xantia kurį laiką nevažinėjama ir užpuvo generatorius, to pasekoje užkuriant trūko gen. dirželis. Nupirkau dirželį, susitaisiau generatorių, bet nerandu kaip priveržti dirželį (labai laisvas). Gal kas padėtų, pas vokiškas, itališkas ir didžiąją dalį kitų mašinų dirželis įsitempia per generatoriaus laikiklį, bet čia ne :? .

Čia yra dirželio įtempėjas. Jį galima pamatyt žiūrint pro ratą, nusiėmus apsaugas. Jis fiksuojasi dviem varžtais, o trečiu tempiasi.

Man si beda yra dabar-negaliu pajudinti itempejo visiskai.Radau tik du varztus: itempimo ir priverzimo.Ziurint pagal itempeja, tie varztai vertikaliai zemyn.Trecio varzto nerandu(kaip rasoma kolegu yra trecias varztas).Ziurejom kataloge, maciau savom akim kaip atrodo naujas itempejas, ten ir du vaztai.Masina mano be kondiskes. Gal issukus tuos du varztus, pabandyti susmugiuoti is apacios plaktuku per itempimo vieta? Man reikia, kad jis pasiduotu i virsu-uzdeciau dirza.Kas turite kokiu minciu rasykit.Nenaudingos informacijos niekada nebuna

Informacija gavau.Paskambinau citro daktarui i Panevezi p. Juozui.Pasiule kita varianta-be nelietus itempejo jeigu siurblys hidro yra apacioje: atsuki generatoriaus virsutini varsta, o apatini tik atlaisvini raktu nr.22., atverti generatoriu kiek leidzia i radiatoriaus puse ir uzsidedi dirzeli lengvai. Siam budui turetu buti tokios pacios markes dirzelis.Ju yra keli.
Aciu Juozui

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2008, 20:52 
Du varžtai yra vienoje plokštumoje, po plastmasinėm zagluškėm. Vienas matosi, kitas ne. Norint surast viršutinį reikia atsegt aušinimo skysčio storą šlangą ir pro ją kišt pirštus palei įtempėją, tikrai rasit. O reguliavimo- tempimo varžtas yra iš apačios, kaip čia pasakyt, kitoje plokštumoje, matosi lengvai.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2008, 21:03 
Mazdaug jau isivaizduoju ta paslepta varzta. Reikes vistiek ji rasti, nes cypauja mano dirziukas. Man va idomu koks ten raktas yra to paslepto varzto?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2008, 21:58 
Markis rašė:
Mazdaug jau isivaizduoju ta paslepta varzta. Reikes vistiek ji rasti, nes cypauja mano dirziukas. Man va idomu koks ten raktas yra to paslepto varzto?

Šešiakampis kaip ir kitų dviejų. Aš tai siūlyčiau su dirželiu ir įtempėją pasikeist, kainuoja berods ~70lt., bet nors būsi garantuotas, kad neužsikirs. Kaip meistrai iš akies pažiūri ir pasako, kad geras, tai man nieko nereiškia. Aš kai keičiu diržus, tai keičiu visus iškart su visais guoliais, įtempėjais ir vandens pompa, tada žinau, kad 100kkm galiu drąsiai važiuot, nors tiek niekad nenuvažiuoju, parduodu auto. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2008, 22:25 
tiesa pasakius tai man itempejo ratukas turi judesi.Pirmadieni nusipirksiu ta itempeja.Atsarga gedos nedaro. Kaip supratau, tai tas raktelis vidinis sesiakampis.Pas mane tie du paprasti raktu nr.13.Siandien sukiojau

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 17 2008, 10:38 
Varžtai turėtų būt visi 3 šešiakampiai. Padariau tokį labai grubų brėžinį, kad parodyt kur tie varžtai yra.
Paveikslėlis

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 21 2008, 18:40 
Aciu uz nuotraukas! Pasikeiciau nauju itempeja.Naujas pigesnis variantas kainuoja 210lt.Kadangi man tikrai butina buvo keisti, tai teko pirkti.Pasikeiciau per pusvalandi pagal forume esanti paaiskinima.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 26 2008, 16:38 
Nėra už ką, svarbu, kad buvo naudinga. :wink:

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007