WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 18:53

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Stabdziu blokavimas
StandartinėParašytas: Sau 09 2008, 23:04 
Man nepatinka mano Xantijos stabdziai. Tech abziura praejo ish pirmo karto ir viskas ciki buvo (tik efektivumo tai neatsimenu). Stabziu diskai ir kaladeles geri. Esme tame kad jei man pergreitai uzsiblokuoja (ABS nera). Kitaip sakant ciauzau, o jei slidu tai ir turi stabdydamas galvoti, kaip cia per daug neperspaudus. Labai truksta ABS. Ir nepatinka pedalo eiga, labai jau maza. Buvau pas toki meistra Citroenu, tai jis sake kad cia tokios naturos ir niekur nedingsi. Vazineju jau 2 metus, bet nikaip negaliu prie ju priprasti. Kol ramiai vazineji tai kaip ir nieko, bet jei sportishkiau tai neisheina reguliuoti spaudziamo pedalo jegos. Gal kas galetu pagelbeti, nes man tai noretusi oro i stabziu vamzdeli ileisti. :D Gaila neteko pavaziuoti su kita Xantia.

Į viršų

Pranešimo tema: Re: Stabdziu blokavimas
StandartinėParašytas: Sau 09 2008, 23:41 
Dariushka_Petrushka rašė:
Gaila neteko pavaziuoti su kita Xantia.

Porą metų "juzinau" "Xantia", jokių nepatogumų dėl stabžių pedalo eigos amplitudės ar stabdžių bukumo lyginant su kitomis mašinomis nepajutau. ABS'o irgi nebuvo.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 09 2008, 23:53 
Kam daviau pavaziuoti su savo Xantia visi tai pastebejo, kad stabdziai per daug jautrus. Noretusi kad pedalo eiga didesne butu, ir spaudziant pedala tolin pasiprieshinimo jega didetu. Automatishkai ratu blokavimas nutoltu.

Paskutinį kartą redagavo 1 Dariushka_Petrushka. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 10 2008, 00:02 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Eiga tikrai Xantijos stabdzio maza palyginus su iprastinem masinom, bet ne tokia, kad reiktu ilgiau nei savaites pripratimui. Pripratus buna sunku su tradiciniu auto vaziuoti - turi nepamirst apie ilgesne stabdzio eiga. O jei ratai greit blokuojasi, tai gal padangos visiskai basos?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 10 2008, 00:12 
Padangos tikrai geros, ir auto yra tvarkingas. O gal tikrai ten tuose stabdziu vamzdeliuose visokio shmero yra. Ir kaip rashe kazkas reikia nuleisti. Xantia tai 95 ir 250000km prabegus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 10 2008, 08:35 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Aš tai nepastebėjau, kad Xantios pedalo eiga mažesnė :roll:
Man kaip tik geri tokie stabdžiai - tik prilietei ir stabdo :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 19 2008, 23:25 
Atsijungęs
Naujokas

Nepatinka xantios stabdziu sistema. Gal del padangu (ms) gal dar del kazko, bet stabdziai nera ta vieta, kur linkes buciau pasitiketi ir neduok dieve dar is instinktu uzminsi per tapke... Visa gatves atkarpa girdes, kad parciuozi :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 22:26 
Pas mane skaitau normaliai isskyrus tai, kad staigiau spaudus(beveik blokuojuant), desineje puseje girdisi strenksmas.Sailenblokai geri(tikrinti), o is vairo koloneles tokio garso neisgirsi(taip man pasake). Pas teva CX stabdziai MIRTINI-uzdedi koja ant pedalo ir masina jau stabdoma, jei paspaudi net truputi, tai ciauzai.Teko man paciam pasivazineti su ja ziema, vazinejau kaip karve ant ledo.Nezinojau kaip stabdyti su cx.Beliko tik begiais. Citrina tapati, bet stabdymo efektymuvas kitoks.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2008, 13:44 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Rimvis rašė:
Pries kelias dienas ir as susiduriau su su stabdziu problema. galas tik 1.0 ir 1.0.

Problema buvo sudėtose senose ir kažkieno jau naudotose (panašu, kad kitos markės automobilyje) ir bele kaip sutrintose kaladėlėse; visose pusėse stabdė vos pusė disko pločio... Ir dėl to buvo ruožais pradėti ėsti patys diskai. :rimtas:

Paveikslėlis
Paveikslėlis

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007