Andress rašė:
Sveiki, forumieciai. Simta kartu turbut analizuoti sitie klausimai, bet vistiek, kad ir paskaicius foruma, noriu uzduot keleta savo megejisku klausimu. Vakar isedau i masina, kuo puikiaisiai pajudejau, bet siek tiek pavaziavus staiga pradejo nebesijunkt pavaros, jokia. Ir sankabos pedalas pradejo judet nelb naturaliai - vangiai ir mazesne amplitude. Bet garsu jokiu neskleide, gal kol silta buvo, o kita diena uzkuriau, isminiau sankaba ir pasigirdo girgzdejimas, ant laisvo be garsu. Siaip jau kuri laika man 1 pavara retkarciais neiskarto jungdavosi - masinai stovint. Jungdavau 2 begi, po to jau pirmas laisvai metesi. Na ir R pavara daznokai su vargais jungdavosi, nors ismindavau sankaba iki galo, sunkiai sekesi itaikyt. Ka galima sprest is tokiu pozymiu? Kas butent per beda? Nepykit, jei ka, nes esu tik pradedantis automobilistas..
Tas 1 ir R pavaros nesijungimas rodo, kad sinchronizatoriai padilę. Man tas pats passate buvo, visada norint įjungt 1 pavarą reikėdavo pirma įmest 2. Su šita problema galima gyvent. Kažin negalėjo dabar koks išminamas guoliukas pabyrėt?