WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 18:02

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Spa 11 2010, 13:14 
Atsijungęs
Naujokas

Sveiki, susiduriau su tokia situacija, isidejau signalizacija, bet... atidarius bagazinės dangti ji nesuveikia nes neisijungia bagazinės apšvietimo lemputė, gal kas zinot kur stovi jungiklis? nes jis turbut nebeveikia. ir kaip reikia nuimti nuo galinio dangcio vidinės pusės plasmasę? bandziau isimti tas knopkes bet nenoriu lupt ir sulauzyt, gal kas zinot kaip tai padaryt?
Xantia 1.9D 1993m hečbekas.

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 11 2010, 14:03 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Na nezinau ar nuo to tau nesuveikia signalizicija, bet del lemputes viskas paprasta. Nuimi plastmase paprastai. Atidarai tuos dangtelius sonuose, isimi tas "knopkes" ir nusima viskas. paskui prie galinio valytuvo susirandi tokia balta "tablete" ir viskas. Ta "tablete" ir yra jungiklis. Ji sudaryta is kontaktu ir rutuliuku. Kai pakeli dangti jie nurieda i kita "tablekos" dali ir sujungia kontaktus, taip ir lempute isijungia.

<< BX 19 1.9tzi

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 11 2010, 19:12 
Atsijungęs
Senbuvis

nelaime rašė:
Na nezinau ar nuo to tau nesuveikia signalizicija, bet del lemputes viskas paprasta. Nuimi plastmase paprastai. Atidarai tuos dangtelius sonuose, isimi tas "knopkes" ir nusima viskas. paskui prie galinio valytuvo susirandi tokia balta "tablete" ir viskas. Ta "tablete" ir yra jungiklis. Ji sudaryta is kontaktu ir rutuliuku. Kai pakeli dangti jie nurieda i kita "tablekos" dali ir sujungia kontaktus, taip ir lempute isijungia.

reikia išsiardyti tą tabletę ar kapsulę, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, ir žmoniškai kontaktus pravalyti. Žmoniškai, tai ne su kokiu š paskust, o su smulkiu švitru nušveist ir wd supurkšt. Aš kai su peiliu kontaktus paskučiojau, tai ir teveikė gal kokią savaitę. Kai viską nuo dūšios pravaliau, tai veikia jau gal pusę metų

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 11 2010, 21:58 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Aš signalizacijai bagažinėje dėjau atskirą kapoto jungiklį nes tas jungiklis-tabletė labai jau nepatikimas. Dažnai net nepastebi, kad jis neveikia.

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 12 2010, 14:28 
Atsijungęs
Naujokas

Dekui uz informacija, dar vienas klausimas, tas knopkes tiesiog islupt? nes nejo tai nenorejau lauzyti ju, bet jei kitaip neina tai... :roll: Labai padejot, nes mano signalizacija pajungta nuo galines lemputes o kadangi ji neuzsiziebia tai ir signalke neveikia :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 12 2010, 18:33 
Atsijungęs
Senbuvis

Edgaras5251 rašė:
Dekui uz informacija, dar vienas klausimas, tas knopkes tiesiog islupt? nes nejo tai nenorejau lauzyti ju, bet jei kitaip neina tai... :roll: Labai padejot, nes mano signalizacija pajungta nuo galines lemputes o kadangi ji neuzsiziebia tai ir signalke neveikia :D

Bent pas mane tos knopkes varžtelių tipo. Yra galvutės šešiakampės, jos išsisuka ir viskas gražiai nusiima, nieko nereikia laužti

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 13 2010, 13:41 
Atsijungęs
Naujokas

Awriux rašė:
Edgaras5251 rašė:

Bent pas mane tos knopkes varžtelių tipo. Yra galvutės šešiakampės, jos išsisuka ir viskas gražiai nusiima, nieko nereikia laužti

pas mane knopkes kaip paprasto atsukruvo, bet neatsisuka :cry: sukasu ratu ir tiek, todek ir klausiu :?

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 13 2010, 20:33 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Lengvai trauk i save plastmase ir tos knopkutes paqcios isosks

<< BX 19 1.9tzi

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 14 2010, 16:06 
Atsijungęs
Naujokas

nelaime rašė:
Lengvai trauk i save plastmase ir tos knopkutes paqcios isosks

aisku, bandysiu, dekui uz informacija 8)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: