citriukas rašė:
Kažkodėl jaučiu, kad būtent šitaip LT ir daroma
Įdomu būtų sužinoti į ką būtina atkreipti dėmesį apžiūrint HDI citriną. Pats važinėju su 1,9 TurboD, rida ~300 000 km, perkant buvo 145 000, bet net neabejoju kad buvo atsuktas odometras...

2001 metų žiauriai sunku rast su tokiu varikliu...

Jau pusmetis kaip ieškau

Jau į odometro parodymus tai tikrai mažiausiai kreipk dėmesį pusė "limono" tikrai bus nubėgus... nors būna ir išimčių. Mano rodė 184000, nors po kapotu buvo lipdukas, kad diržas keistas prie 100000 ir 2001-12,o auto nuo konvejerio nuriedėjo 2000-01. Vat ir skaičiuok kiek ji bėgusi buvo

Dar keičiant kuro filtrą po galvutės dangteliu buvo rastas "pirštu" gamykliškai teptas hermetikas (nuspręsta, kad varikliukas išgyveno diržo trūkį).
Kiek aš asmeniškai susidariau nuomonę tai paties HDi ypač daug neprižiūrėsi (aš pasiklioviau standartine dangtelių (tosolo ir tepalo) apžiūra bei traukos buvimu, nes kitos žiūrėtos buvo bukos kaip 1,9D) Jei rinksies universalą- būtinai žiūrėk galinius slenksčius bei galinių svirčių guolius (man buvo nemaloni staigmena remkomplektų nebuvimas,o ir susikomplektuoti teko siunčiantis dalis iš Kauno, nes Klaipėdoje nebuvo

), atkreipk dėmesį ir į iš BX`o paveldėtą vyrių nelaikymo ligą (teko matyti kelias *ūdinai pavirintas),o šiaip- dalyvauji loterijoje tad susitaikyk.
Aš asmeniškai ieškojau 1,9TD dėl mechaninio siurblio ir visi atkalbinėjo nuo HDi`no. Dabar su kiekviena akimirka vis labiau džiaugiuosi ir vis laukiu to sunkaus rytojaus apie kurį buvau perspėtas.