simas rašė:
Pamėginsiu čia užklausti, gal pas ką nors buvo panaši problema su kito tipo (2000 metų Xantijos) priekinių stabdžių bildėjimu? Pasivažinėjau su žmonos Xantia ir pastebėjau priekyje barškėjimą, šarnyrai, sailenblokai, traukės patikrintos, viskas tvarkoje, ant kaladėlių spyruoklės yra, tad jos nekleba, o pajudinus suportą jis turi labai nedidelį laisvumą ir aš manau, kad jis klebėdamas skleidžia bildesį, nes važiuojant akmens grindiniu kai nuspaudi stabdį bildesys dingsta. Gal būt turėjo būti kokia nors plokštelė tarp suporto cilindro ir kaladėlės???
Ziuriu pas abu panasios bedos

Pas mane irgi bilda, plius dar pas mane atbulom vaziuojant ir girgzdedavo stabdziai. Tai emiausi visu priemoniu

Nusiimiau stabdziu diskus, darbe man ju krastus aptekino, nes buvo dideli krastai, kurie droze kaladeles, ko pasekoje atbulom vaziuojant man jie cypdavo. Dabar nebecypia. Ir dar radau, kad pas mane kaladeliu spyruokles buvo blogai idetos:
Buvo taip (negerai)

O turi buti taip (gerai)

Del laisvumo suportuose tai ir pas mane jis siek tiek yra, keleivio puseje didesnis, nei vairuotojo puses. Surinkdamas atgal pridejau koses (pavadinimo neprisimenu) ant tu aseliu kur suportai vaiksto, nes pries tai buvo beveik sausa.

Tai po disku apterkinimo, kaladeliu spyruokliu teisingo sudejimo dabar man barska zymiai! maziau. Negaliu sakyti kad visai barskejimas isnyko, bet kad smarkiai pagelbejo tai tikrai.