Penktas geriau, mažiau pasipriešinimo, o viskas vistiek veikia. Tik prieš stabdymą sankabą mini, nes labai kratosi lėtais greičiais.
Kamile, su automatu neveiks nei stabdžiai, nei vairo stiprintuvas (teks vairu rimtai padirbėti), nei pakaba (jeigu nėra antisinko ir jau nukritus).
Turiu patarimą - jei baisu pačiai, o nėra vyrų, kas galėtų drąsiai ir nekvailai tokį darbą atlikt, geriau jau pavežt mašinytę tralu. Kainuoja šiek tiek, bet vistiek neatsiperka tos babkės, kurios išeina su tempiama mašina atsitrenkus į kokią nors šalikelėj stovinčią.
Esu turėjęs tokių nuotykių, kai brolis mane tempė, buvau su BX, kelias užpustytas ir baisiai snieguotas, o tas varo 60kmh siaura miesto kvarteliukų gatvele su pilna pristatytų ir važiuojančių mašinų. Mane visą nešioja, o stabdžiai neveikia. Įmetu bėgį - net neprasuka variklio, ratai čiužia ir meta į šoną. Mirksiu ilgom, pypsinu, o tas vyrukas nieko nesupranta ir toliau sau greit lekia. Per kelis centimetrus porąkart išvengiau avarijų ir kai šiaip taip per langą rėkiant pavyko jį sustabdyti, teko išlipti išsikratyti kelnių