WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 18:50

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 17:42 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

as rašė:
siaip cia ne mitas. prie mano akiu man taip masina atrakino.
signalizacijos blokas gauna (+) per posukius.

Pasitikslinu, kad ko nepridaryčiau - minusas prie korpuso, pliusas į posūkio lemputę ir pyp-pyp? Būtų fantastika ir nuo manęs alus :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 17:48 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

taip. tik (+) junk i lemputes "pliusini" kontakta. blogiausiu atveju sudeginsi saugikli. bet jei pas tave tik gamyklinis centrinis tai gali ir nepavykti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 17:48 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

as rašė:

Nebent tuo atveju, kai akumuliatoriaus dar uztenka, kad suveiktu signalizacija ir sudirbtu posukiu reles, nes normalioj busenoj posukiu reles nesudaro kontakto, bent jau man zinomose ir montuotose signalizacijose.

P.S. jei jau kas sugalvotu taip bandyt atrakint Xantija, tai reik jungtis prie posukio lemputes esancios sparne - norint isimt kitas reiks atidaryti kapota/bagazine.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 18:19 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Saulius rašė:
Beje, Hari, o prie starterio pliuso jungiant jis suktis nepradeda?

Jei prie storojo "+" - ne, neprades suktis.

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 18:22 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

as rašė:

Tai lievai signalizacija pastatyta!
I posukius is signalizacijos signalas nueina per diodus, tad atgalinio itaptos rysio nera.

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 18:54 
mhm.. panaši graudžiai juokinga istorija ir man buvo nutikusi.. labai skubėjau ir triukšmingoje gatvėje palikau savo mašiną su įjungtomis šviesomis (neišgirdęs signalo). po keturių valandų grįžęs nesupratau, kodėl ji nereaguoja į pultą, kol nepamačiau vos vos vos šviečiančių lempų..
liūdniausia, kad pas mane tik viena spynelė (nėra spynelės nei ant bagažinės dangčio nei ant keleivio durelių), o kažkada pacukai bandė įsilaužti ir ją sumaitojo.. kol signalizacija veikė, tai net ir nesupratau, kad tai problema..
pasiskambinėjau vilniuje į kelias "kontoras", po pusvalandžio atlėkė su vagiukų įrankiais atidarė: užkišo "laužtuviuką", tada padarę minimalų tarpą įkišo pompuojama pagalvėlę, su kuria dar padidino tarpą ir jau su vieliniu kabliu pakėlė užrakinimo mygtuką.. piniginė palengvėjo 60 lt, nors kainos daugiausia buvo skelbiamos 80 - 140 lt diapazone..

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 29 2008, 22:28 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Открывание двери автомобиля без ключа
http://netz.ru/houston/21822/

Sekmės

Visa 1.1 ex

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 30 2008, 09:37 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Sveiki, buvo man ZX uzsirakines dar ir uzsivedes, atsidariau per kelias minutes. Pazaist reikejo, bet nieko nekainavo, nieko nesugadinau ir nesulauziau :D Visu pirma nusiimk guma prie stilo, ji turi nusiimti pastumus jos gala i virsu atsikabina ir tada visa numauni, turi tai pavykti nes pas visas masinas taip nusiima. Poto is kietos vielos susilankstai istestos s formos kilpas ir "zaidi" prie duru atspaudejo. Ji pakeles ir atsidarysi duris. Tik reikia jaust kur kelt, gali tekt vielos konfiguracija pakaitalioti, kad gautusi. Visos masinos panasiai atsidaro, bandyk, gal pades, o as pameginsiu dar ir vaizdu imesti kaip tai reik padaryt...Pries tai rases dave gera nuoroda, parsisiusk - isbandysi...

Paskutinį kartą redagavo 1 Konstantinas. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 30 2008, 14:17 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Ačiū Hari už gerus norus.
Paskaičiavau kiek aš šiandien būčiau taksui sumokėjęs, ir nebelaukiau temos pabaigos - kviečiau avarinį atidarymą. Per kaimyno pažįstamas 50Lt, bet rytoj, per 118 80Lt, bet už 15 min :)
Atvažiavo diedas, atsivežė tuos pačius įrankius, kaip knygutėj nupiešta :)
Visgi kažkas toj Xantijoj su elektra ne visai tvarkoj - reikia raktą pamakaluot prieš ištraukiant, kad tikrai visą elektrą atjungų, kažkokia rele prietaisų panelėj laiks nuo laiko klaksi - jaučiu dar bus kažkas panašaus, reikia įgūdžius ugdyt :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 30 2008, 14:39 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gr2 rašė:
Visgi kažkas toj Xantijoj su elektra ne visai tvarkoj - reikia raktą pamakaluot prieš ištraukiant, kad tikrai visą elektrą atjungų, kažkokia rele prietaisų panelėj laiks nuo laiko klaksi - jaučiu dar bus kažkas panašaus, reikia įgūdžius ugdyt :)

Ne su elektra, o su užvedimo spynele ir kontaktais. Raktas turi išsitraukti nemakaluojant 0 padėtyje, tuo pačiu kontaktai išjungia viską.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 06 2008, 15:33 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Evil rašė:
arix'as rašė:
Abejoju... Vairuotojo langas apie 100lt, atidarymas pigiau. Ir apskritai su mašina taip elgtis negalima.

Kazkada domejausi, tai Xantijos langas (keleivio) 60Lt skelbime, o pazystamas kvietesi avarine atidaryt durim, tai 100Lt nulupo. Todel ir sakau, kad pigiau, bet tikrai nesiulau dauzti lango. Cia gera pamoka, kad reikia tureti nors viena veikiancia spynele...

idomu is kur pirksi ta langa uz 100 litu, as visas duris sveikas su moldingu,apmusimu,langu ir tt nusipirkau uz 70 Lt.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 06 2008, 18:02 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Sintaras rašė:
idomu is kur pirksi ta langa uz 100 litu, as visas duris sveikas su moldingu,apmusimu,langu ir tt nusipirkau uz 70 Lt.

Gal dabar pasikeitė kainos, bet ZX'ui 2 langus pirkau, iš Autover, kaina buvo tokia, o šrote buvo panašiai ar brangiau. Honda Civic dar brangiau, Rover pavargom ieškoti jau už bet kokius pinigus ir dar galiu pavardinti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 06 2008, 19:46 
kai man buvo taip nutike tai as nusilupau guma prie lango apacios vairuotojo pusei, ji lengvai i virsu patraukus nusiima ir ten koks 1,5 sm tarpas, pasvieti su proziku ir visos traukias matos, tada nuejau namo supykes susiradau dziovykla ta standartine rubam dziovint namuose atsinesiau reples , issikirpau viena strypeli, ( o velniu gavau kad dziovykla praretinau... :D ) nusinesiau prie masinos palenkiau viena gala ir be problemu atrakinau, galejau ir atrakint, uzrakint , durys atidaryt ir t.t. nes liuks priejimas.... :D va taip :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 16 2008, 00:08 
zodziu atplesi keleivio dureliu virsutini kairi kampa pirstukais, aisku su protu, tada draugas kisa i ta tarpeli kokia lentuke ar kazka seip tvirto. tada imi viela kabini ir keli i virsu, easy 10-15 minuciu maximum

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007