Nusipirkau zvakes bosch, filtra oro, kazkoki vokiska. Tarpine voztuvu dangcio. Viska pakeiciau, bet- kazkodel , man niekas nepasake, ne perspejo manes, kad reik ir voztuvu dangcio verzles spec pirkt, su gumom viduj... Nuvariau i senukus, nusipirkau guminiu ziedeliu, is verzliu, vos iskrapsciau senas gumas. Tarpine kuri stovejo(voztuvu dangcio) buvo ant tiek sena ir kieta, bet kazkoks lopas- ja patepe silikonu visa, ir ji ziauriai leido, as krapsciau silikona valanda kokia... Zvakes- visiskai buvo uzpiltos alyva, sriegis visas iki cilindru, viena buvo ne iki galo dasukta, ir po jos ziedu- buvo apie 2mm rudziu, purvu- ji vienintele buvo sausa, bet visos buvo tokios vos rudokjai pilkos, kaip priklauso, kad geras misinys kuro... Vieno laido jungtyj, kur eina prie pirmos zvakes, buvo oksido begale zalio, kaip varis ir zalvaris oksidojas, as praskambinau naujus, ir uzsidejau (nauji, tai is mano buvusiu) Filtras- kur i varykli jau turi eit svarus oras- buvo visas alyvos, silikono, ir dar kazkokiu purvu gabalelese, nes poverzles praleisdavo alyva, ir kazkas jas buvo irgi uzsilikonines. Zodziu, viska sudejau, viska sumontavau, ir Rezultatas: - padidejo- pagreitejo trauka, jaucias, kad vaziuoja, trejinimai kaip ir dingo, ant vairo perdrebimai tie smulkus, kur jausdavos- nesijaucia. Ant dienu dar bandysiu zvakiu laidus ant skyluciu, ar ne pramusa, papurksiu biski vandeniu, ir nuo mases tokiu metaliuku lesiu ju izoliacija, ir kalpokelius, jei nematysiu kibirksciu, viskas ok reisk. Dbr kitas klausimelis, lhm pompa- ji kai pompuoja, o ypac, jei mazai lhm, ir pompoj, ir zarnoj biski varva, gali apsukos bisk kilt pora mm, ir nusileist, ir jaustis perdrebimai, kaip nuo trejinimu? Beje- net parduotuvei meharis, man pasake, kad ir laidai, ir zvakes- eina su varzomis