sfera rašė:
Buvau palikes pas Mindauga savo Xantia remontui pakeite vairo kolonkia sarnyra,perpute sferas,buvau prasias kad pakeistu selenblokus,viska padare,o selenbloku nekeite.Pasak jo nauji pirkti LIetuvoj niekam tikia,o manieji dar patarnaus.Rudeni tex.apziura jau dabar baimes jausma jauciu.Gal yra budu kazkaip isigyti is originalo,nes kas pusia metu ju keisti nesinori.Tadai 1991 tu su kompu gerai draugauji,gal zinai kaip sitas detalias gaut,kaina manias nedomina,svarbu laikytu.
Man atrodo, kad čia kompas nelabai reikalingas yra - kreipkitės į atstovą - VEHO, arba rimtesnę prancūziškų automobilių detalių parduotuvę būtent su prašymu užsakyti ORIGINALIUS sailenblokus maišelyje su citroen logotipu. Bėda, kad pvz Xantijos gamykliniam kompiuteriniam detalių kataloge rodo kodą atskirai priekiniam sailenblokui, bet galinio sailenbloko kodo nėra - eina tik perkant kartu su šake. Tačiau tarkim
http://www.manodalys.lt prie tų galinių rodo kažkokius originalo kodus - kiek jie teisingi, nežinia, bet galima pabandyti:
Galinių kodai: Dešinė 352382 arba 96188215, Kairė 352381 arba 96188214
Priekinio kodas: 2vnt. 96083570
Pabandykit pasiskambinėt telefonu - kažkas gal galės užsakyti - nebent jau būtų nuimtos nuo gamybos ir pasibaigusios sandėliuose, bet bent oficialiam kataloge ten užrašo NFP(angl. - not for purchase - neparduodama), kitu atveju turėtų būt įmanoma nupirkti.
Pvz, vienai Citroen C4 savininkei originalius posparnį ir bamperio groteles užsakė paprasčiausiai Meharyje - jie irgi turi su jais kontaktus ir priėjimus.
Tai tiek
Pats dabar irgi sudėjau papigiai padielką, beveik pigiausiai rastą variantą ispanišką Metalcaucho maždaug po 30Lt - pažiūrėsim, kiek tai realu, kad tie sailentai geri būna tik tie, kuriuos moka parinkti parduotuvė. Priekinį įdėjau gerą TRW, nes papuoliau matyt paprašyt per valymąsi jų - užsistovėjęs, štampas 06 ir pigiai...