Siandien truputi palindes buvau po activa....nepatiko man lb jau tas jos kreivumas nors ir nedidelis,bandziau issiaiskint kaip viskas ten veikia ir sita suzinojau ir turiu pora klausimu:
1. Tos traukes kurios eina nuo sakes iki kryzminio aukscio korektoriaus prie jo ir prie sakes turi but visiskas standzios be menkiausio klibejimo? Pas mane prie sakes jos lengvai judejo,viena paverziau,o kitos nutraukiau varzto galva,kitaip sakant reikalu prisidariau

.....toliau,ten kur jos tvirtinasi prie korektoriaus gali but laisvumas nedidelis ar ne? kiek iziurejau ten lyg ir valcuotas yra,toks vienkartinis tvirtinimas ir nedidelis laisvumas.... siaip pas mane ko tetruksta tai sureguliuot ta kryzmini auksti ir tai manau patikesiu proffanui arba ACS, nes mano neigudus ranka sunkiai reguliuoja sita reikala...
2. Per sias tarpines
http://manodalys.lt/product.php?id_product=1181660045 visas puse variklio iki apacios skesta tepaluose....cia jas keist vienintelis variantas???
3. Priekinis hidrostabilizas myza ir barska....ar verta paciam bandyt restauruot ar patiket kazkam(kas restauruoja???? ) restauruot? seno bet gero det nenoriu,naujas ne mano kisenei.. Kaip ir tiek bedu,daugiau neturiu prie ko prisikabint

jei kas ka galit pasakyt ar patart visada prasom

Citroen C5 X7 2.0 HDi 100kW 08'
P407c 2.7HDi 07' 150kW