WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 21:23

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Lie 14 2005, 15:49 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Sukant vairą pasigirsta kažkokie traškesiai. Buvau pas "važiuoklininkus", sako ne važiuoklė traška. Patarė nulėkt kur kolonkes tvarko. Meistrelis nieko konkretaus nepasakė, bet apžiūrėjęs rado įtrūkusia dešinės pusės vairo kolonėlės apsaugą ir tada prasidėjo būrimas. Jei apsauga įtrūkus patenka purvas ir t.t., sudyla įvorės, salnykai... :( . Sako kad gali reikėti restauruoti. Restauravimas 220 litų, kolonėlės nuėminas - uždėjimas 120 lt. Apsauga kainuos apie 30 litų. Susidaro nemaža sumelė. Vyručiai ką manot apie restauraciją :?: Meistrelis nuramino tik tiek, kad vistiek reikia imti kolonkę, nes kitaip nepakeis apsaugos :? .

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 14 2005, 20:56 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Aidas1 rašė:
Dziugas rašė:
Sukant vairą pasigirsta kažkokie traškesiai. Buvau pas "važiuoklininkus", sako ne važiuoklė traška. Patarė nulėkt kur kolonkes tvarko. Meistrelis nieko konkretaus nepasakė, bet apžiūrėjęs rado įtrūkusia dešinės pusės vairo kolonėlės apsaugą ir tada prasidėjo būrimas. Jei apsauga įtrūkus patenka purvas ir t.t., sudyla įvorės, salnykai... :( . Sako kad gali reikėti restauruoti. Restauravimas 220 litų, kolonėlės nuėminas - uždėjimas 120 lt. Apsauga kainuos apie 30 litų. Susidaro nemaža sumelė. Vyručiai ką manot apie restauraciją :?: Meistrelis nuramino tik tiek, kad vistiek reikia imti kolonkę, nes kitaip nepakeis apsaugos :? .

manau kad tas meistrelis nemazai yra trenktas.... :shock: kad pakeisti guma uztenka nuimti vairo traukes antgali ir guma pasikeicia be to kolonele pas mane kainuoja 120 lt

Sake kad jei butu kaires puses apsauga pasikeistu be problemu. O cia tipo kaip ir audzinem reikia imti kolonele

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lie 15 2005, 09:35 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Dziugai, aš patarčiau tau panevėžy susirast Edgi, forume jo nikas dabar Ciksius. Gal jis normaliau patars ir paaiškins. O jei pats nesugebės, manau patars, kur kreiptis.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: