WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 14:44

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Pirkau Xantia...
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 11:08 
Xantia 1,9 SD pirkta prieš 2 savaites, tech.apžiūra prieš savaitę, ir "Trumoje" apžiūrėję sakė viskas OK

Kaip žinoti ar yra ABS ?
Išjungus degimą, auto nestabdo, t.y. pedalas iki galo ir tenka stabdyti rankiniu. Ar taip turi būti?

Dar klausimėlis - įjungus degimą kokios lemputės turi užsidegti?

Į viršų

Pranešimo tema: Re: stabdžiai
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 11:39 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

RASA rašė:
Xantia 1,9 SD pirkta prieš 2 savaites, tech.apžiūra prieš savaitę, ir "Trumoje" apžiūrėję sakė viskas OK

tai jų požiūriu OK, o << -požiūriu gali būti xantiakaput... ;-)
Cituoti:
Kaip žinoti ar yra ABS ?

užsidega ir užgęsta ABS lampečka
Cituoti:
Išjungus degimą, auto nestabdo, t.y. pedalas iki galo ir tenka stabdyti rankiniu. Ar taip turi būti?

taip būti neturi - sukauptos energijos turi užtekti kokiems 3 stabdymams išjungtu varikliu. nuobodžiai pasikartosiu - pasitikrink ir susitvarkyk santechniką ;-)
Cituoti:
Dar klausimėlis - įjungus degimą kokios lemputės turi užsidegti?

visos, kiek yra... ;-) šeip pasistudijuok lampečkų reikšmes:
http://grumlt.citrina.lt/autos/Xantia/XantiaDash.html

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 12:17 
Linksmiau nepasidarė. "Trumoje" palikau 823 lt už jų OK, t.y. pakeitė diržus įtempėjus ir guolį , pakeitė antifrizą(jų detalės,) mano atvežtą tepalą ir mano atvežtus filtrus(3vnt).
Tai kiek dar gali reikėti LT, nes pažiūrėjau neužsidega nei ABS nei tepalo nei akumo lemputės

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 12:21 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

RASA rašė:
Linksmiau nepasidarė. "Trumoje" palikau 823 lt už jų OK, t.y. pakeitė diržus įtempėjus ir guolį , pakeitė antifrizą(jų detalės,) mano atvežtą tepalą ir mano atvežtus filtrus(3vnt).
Tai kiek dar gali reikėti LT, nes pažiūrėjau neužsidega nei ABS nei tepalo nei akumo lemputės

jeigu tik lemputes tai baijka, bet jei dar ir hidraulika tai juokai baigesi, kai tik sumokejot rankpinigius :) O seip tai per velai kluba uzmatet......gal sakau pradziai Alvydui paskambinkit is citrodaktaru saraso.....

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 12:23 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

RASA rašė:

mhm... gal lemputės perdegusios kai kurios?
o šeip , kas ta "Truma"? nes mumi pirmąkart girdim apie šitą garsią noname klasės firmą...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 12:36 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

xamas rašė:
Sita kontora mielas kaliega Grumlina nera nonames, cia gi Lino Vaitiekuno, ralisto firma. Anksciau ji aptarnavo tik KIA, paskum Hondas, <<, o dabar susijunge su autosabina, nes pastaroji serviso neturejo, o anie salono. Tai dabar Autosabinoje galite isigyti ir "remontuoti" visas tris markes. Kiek is ju nusimano apie musu puoselejamus egliukus tai biesas zino, bet va remonto kainose tai matau gaudosi neblogai :roll:

aaa... nugi negali senas ligotas niurzglys grumlinas, per dienų dienas tūnantis urvelyje ir tik trečiadienias išvystantis vakaro šviesą kowno meetukuose, žinoti tokių subtilybių... :cry: o šeip firma, aptarnaujanti KIA, IMHO jokiu būdu negali turėti gero vardo... ;-) nes KIA turėtų būti vienkartiniai - ryte isėdai, nuvažiavai į darbą, valare grįžai, palikai prie šiukšlių konteinerio, kad ryte vėl naujon sėstum... a? :roll:
o šeip tai kainelės toje "Tr[a]umoje" tikrai traumuoja kliento piniginę - už tiek pinigo ACSuose ar pas Alvydą mašiniukas beveik būtų on-line ;-)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 12:51 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

RASA rašė:
Tikrai per vėlai su jumis susipažinau, jei už tokią sumą būčiau viską kitur susitvarkius. Tik kur važiuot kad nepūstų miglos, pamatę kad moteris už vairo. Jūs visi čia tokie nusimanantys-jums miglos nepripūs, o ką daryt man, aaaaaa?

Pas Dr. Alvydą....

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 12:53 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na as uz pradini dirzu, skysciu pakeitima ir kitus profilaktinius darbus palikau servize virs 1000 Lt. ir nieko.
Ar yra ABS reikejo meistru servize klausti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 12:55 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

RASA rašė:
Tikrai per vėlai su jumis susipažinau, jei už tokią sumą būčiau viską kitur susitvarkius. Tik kur važiuot kad nepūstų miglos, pamatę kad moteris už vairo. Jūs visi čia tokie nusimanantys-jums miglos nepripūs, o ką daryt man, aaaaaa?

mjooo... ir moteriškos ašaros čia ne ką bepadės...
šeip yra du paprasčiausi keliai kompleksiniam susitvarkymui:
a) ACS - didelė firma, kuri užsikrovusi darbais bent pusantros savaitės į priekį (va net man, pastoviam klientui tenka tiek luktelt, kad ABS daviklį sužiūrėtų) - apie juos yra ir prieštaringų atsiliepimų, bet turint omenyje, kad per jų rankas turbūt bent 60% ant Lietawos važiuojančio << -laužo pereina, tai normalu...
b) Alvydas - kaip ir privatus meistras, tačiau pas jį dirba ir keletas welniukų, tfu, meisterliukų ;-) nu ans irgi apsidarbinęs, bet langą gal lengviau ras
kiti variantai a la Meharis ir įvairūs meistreliai yra kiek sudėtingiau, nes jiems reikia išaiškint, ko nori, o ir tvarko jie ne whiską. šeip va kolega Wilkas gyrė tokį Einarą, kuris jam santechniką sutvarkė neblogai.
o šeip tai tikrai per vėlai užmatei tą << -fanatikų degančion akim sambūrį... nors šeip gali sudalyvaut kowno meetukuose, tik šis trečiadieniuz nusimato būt darbinis - kolegai lyncui gelbėsim statybines šiukšles nešiot, o po to dykai alų gersim ;-) nors va tokie dalykai žmones ir suartina ;-)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 01 2005, 22:28 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Ar yra abs, atsidarai kapotą ir pasižiūri.

mjooo... pradžiai reikia žinoti, kur žiūrėti ir ko ieškoti ;-)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 02 2005, 10:04 
Buvau pas jūsų didžiai išgirtą, (o kartais ir išpeiktą) poną Alvydą... Koks piktas jis man pradžioj pasirodė, bet man išvažiuojant jis netgi nusišypsojo( kas atrodo jam nebūdinga).
Šiaip problemų sistemoje nerado, pagazdino, kad reikės papildomai 600 Lt suploti, kad kas 80000 km vis praplautų sistemą.
Ar visi "ta sitemą" reguliariai ir plaunat, ar cia tik meistrų sugalvotas reketas?
Tai tokie vat popieriai, o aš važiavau pirkti Renaut Laguna, o pavažiavus su Xantia , nebenorėjau su ja skirtis... Už tai dabar nuo manęs ji paskutines "skūras" lups...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 02 2005, 10:32 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

RASA rašė:
Buvau pas jūsų didžiai išgirtą, (o kartais ir išpeiktą) poną Alvydą... Koks piktas jis man pradžioj pasirodė, bet man išvažiuojant jis netgi nusišypsojo( kas atrodo jam nebūdinga).

Čia jau jo bendravimo ypatumai ;) Šiaip jis šypsosi ir nemažai ;)

RASA rašė:
Ar visi "ta sitemą" reguliariai ir plaunat, ar cia tik meistrų sugalvotas reketas?

Plauti sistemą reikia reguliariai.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 02 2005, 12:20 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

RASA rašė:

nu va, prasideda... ;-) Alvydo niekas čia nepeikia, o kad šypsosi jis daugiau saviems - tą užsitarnaut reikia ;-)
Cituoti:
Šiaip problemų sistemoje nerado, pagazdino, kad reikės papildomai 600 Lt suploti, kad kas 80000 km vis praplautų sistemą.

rekomenduojama, tam specialus praplovėjas netgi buvo sukurtas. o tie 600LT irgi mistiniai, nes praplovėjas su LHMu tiek tikrai nekainuos... musėt čia sferų priežiūrą jis dar įkalkuliavo :roll:
Cituoti:
Tai tokie vat popieriai, o aš važiavau pirkti Renaut Laguna, o pavažiavus su Xantia , nebenorėjau su ja skirtis... Už tai dabar nuo manęs ji paskutines "skūras" lups...

o juk sakė turbūt protingi žmonės: "gailėsies, oj gailėsies, << nusipirkus..." ;-) varyk tą wialnio išmislą turgan, kol dar nereik su krawjais atplėšt...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 02 2005, 12:29 
RASA rašė:

:) Nu jo, idomus zmogus tas Alvydas. Megsta klientus aprekti :) Pora kartu po gera pusdieni esu pas ji praleides, tai prisiziuredavau visko :) Gerai tik kad ant manes nerekdavo, nes as tada pasidarau piktas :lol: Liutai nemegsta, kai ant ju rekia :D

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: