WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 02 2025, 21:38

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: "Sunkus" vairas
StandartinėParašytas: Gru 12 2005, 09:27 
Pasiemiau savo masina is serviso po variklio galvos nuemimo (taisiau voztuva,nehermetiskas buvo), pastebejau kad vairo stiprintuvas tik dalinai veikia. Jis kaip ir yra bet veikia tik dalinai, jau vienu pirstu vairo nepasukinesi. Kaip ir neturejo jie prie stiprintuvo list ir kazko pridirbt, taip man nuvaziavus ir pasake. Gal kas turit minciu?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 12 2005, 11:40 
jeigu iki remonto viskas buvo gerai, greiciausiai gali buti, kad LHMo paemimo zarna blogai uzverzta (ar itruko, vnz - gaudo ora), nes LHMo bakeli turejo kliudyti bedirbdami 8) .
man tas pats buvo, kai keite greiciu deze :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 12 2005, 16:47 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

evka rašė:
Aidas1 rašė:
na cia dar ziurint koks auto nes jei xantia tai LHM bakelis tikrai netrugdo dezei nuimti, nebent taip kokias slangas pazeide nes ju ten pro deze visai nemazai eina.................

na tu cia jau susipainiojai :D deze mano XMui 2,5td keite ir nepriverze zarnos gerai, tai man vairo stiprintuvas praktiskai nedirbo.

o cia zmogeliui, tiksliau jo Xantijai 1,8 :D galva nuiminejo, tai jeigu meistrams LHMo bakelis maise ir jie ji pakliude, del to ir galejo atsirast problemos.

sutinku tik pasakyk man kodel xantijai nuimant galva kad nors ir ta pacia deze gali maisyti LHM bakelis ? o vot XMe tai nezinau gal ir maiso..........

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 12 2005, 16:49 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

LHM bakelis tikrai negalėjo trukdyti, kaip ir likusi hidraulika. Pats ėmiau galvą, kaip buvo taip ir liko hidraulika. Gal sutapimas, gal meistrai lindo kur nors "ne v temu".

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: vairo stiprintuvas
StandartinėParašytas: Sau 20 2006, 08:20 
Julius rašė:
marius rašė:
Pasiemiau savo masina is serviso po variklio galvos nuemimo (taisiau voztuva,nehermetiskas buvo), pastebejau kad vairo stiprintuvas tik dalinai veikia. Jis kaip ir yra bet veikia tik dalinai, jau vienu pirstu vairo nepasukinesi. Kaip ir neturejo jie prie stiprintuvo list ir kazko pridirbt, taip man nuvaziavus ir pasake. Gal kas turit minciu?

Patikrink vairo kryzme masina pastovejo ilgeliau pas meistrus pritrauke dregmes ir pripuvo. Daznas varijantas.

Julius
Citroligonine
+37067031877

TIKRAI BUVO VAIRO KRYŽMĖ. DĖKUI

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume