Aš tuo šiek tiek dabar užsiiminėju, bet labai jau vangiai

Žodžiu štai ką aš išsirinkau:
WS17E 4R į priek. dureles;
TW6NG aukštadažniai į priekį;
FR13 4R plačiajuostis į galą, filtruojant gale nuo 80Hz.
Visi garsiakalbiai Visaton g-bos, visus galima nusipirkti RCL parduotuvėje, Kaune (gal ir Vilniuje).
Kas dėl instaliavimo, tai WS17E yra tokio pat dydžio garsiakalbis, bet jo tvirtinimo matmenys didesni, tad darausi "perėjimą" iš originalios vietos į tinkamą jam eliminuojant originalias groteles. Jei atmetus mano tikslą visą sudėti taip, kad esant reikalui būtų galima sudėti originalią akustiką, viskas būtų gerokai paprasčiau

Aukštadažniai ir galas dar tik bus vėliau.
Kas dėl bendro originalaus skambesio, tai visai pusė velnio garsas su SONY kasetiniu magu ir SONY CD dėže. Nors, aišku, čia skonio reikalas. Iš viso garso man labiausiai tinka viduriai, nors jie ir vidutiniški. Žemi prasti ir aukšti ne pasaka. Kaip bebūtų sistema nė velnio negroja elektrinės gitaros - instrumento, kurį aš laikau bendro sistemos balanso tikrinimo įnagiu

Maloniai skamba lengva instrumentinė muzika, kurioje dominuoja vokalas.
Tiesa, mačiau buvo minimas radijas... Kol kas neradau radijo stoties, kuri grotų ką nors padoresnio, na arba SONY nelabai nori priimti radijo bangas teisingai, nes viskas, kas grojama yra ABSOLIUČIAI be gyvybės ženklų.
Na bet čia tik mano nuomonė

EX BX 1.7 TZD TURBO 1992 m.
EX BX 1.9 GTi 4x4 1989 m.
EX XM 2.1 TD 1991 m.