Haroldas
Del lesiu, tai man kazko vis atrodo, kad jie buvo ne kad geriau, o is bedos sumislyti - tam, kad sviesas kazkaip ikist i vis smailejancias ir labiau priplotas nauju auto "nosis".

"Pilnaformatis" reflektorius kazkaip rimciau atrodo - jau vien atspindincio pavirsiaus plota palyginus. Kad jie sviecia kartais geriau, manu, ne todel kad lesiai, o tik kad labiau pavykusi ju realizacija konkreciu atveju. Kiek teko bandziusiu XM-ui juos implantuot atsiliepimu girdet, tai dazniausiai euforija buna tik pradzioj - rysku, ispudinga. Daugiau pavazinejus pradeda visokie trukumeliai, panasiai kaip
xminde minejo lyst - tai sonus prasciau apsviecia, tai prie pat nosies nesimato, ir t. t.
O, dar vienas dalykas - tie "kukuliai" baisiai XM-e atrodo, bent jau man!
Aisku, apie grozi koznas turim savo supratima, bet bent man XM graziausiai su I-os kartos lempom , ir tais gelsvais sklaidytuvais atrodo...
xminde
Oi, kiek "ant svieto" nesamoniu pridaryta, po tokiais skambiais lozungais! Kad viska suzinot...
O, to musu energingojo kolegos rezultatu ir as laukiu. Tikrai idomu.
Nors, kita vertus, stebuklo nesitikiu - bus kaip visada - kazkas geriau, kazkas...
Va, todel sakau, kad ksenonai i I-a karta - gan neblogas sprendimas. Ir 100W visai nieko, ypac turint minty sanaudas,

bet tas nelogiskas spiginimas jomis diena, kas neisvengiamai atsilieps akumuliatoriaus buklei, reflektoriams, sklaidytuvams; instaliacijos perdirbinejimas daro ji maziau patrauklu...