paulo rašė:
Tai dabar dar apie ta hidrauline pakaba.Ko nepaklausi visi,nors ir netureja citroenu, pasakoja kaip kazkokietai ju pazystami turejo daug vargo su pakaba
o mano visi pažįstami turėjo daug vargo su lietuvis garbinanom awdzi ar liaudvaginom... nereik lia-lia tipo vienabobakitaibobaisakė... turėjau aš ByXeliuką, dabar švogeris jį turi, žmogus ne prie didelių pinigų, bet va kažkiek patvarko meistrai, kažkiek pasitvarko pats ir važiuojabeidainuoja... o kai sustoja, tai pasiremontuojairvėlvažiuodamasdainuoja... pasiskaityk forumą, gal biškį akys prašviesės

Cituoti:
Pirmiausi sako....nu,kad tai trumpai tariant p.....
pirmiausia visa fokiškakokipė yra totalus š..., mano žmona į visokias mazdines bei golpelius net nelipa... būčiau po ByXeliuko pavaręs kokį fokišką trantą - nakvočiau jame po šiai dienai
Cituoti:
Antra,kad jos niekad gerai nesuremontuoja,boo tokiem senukam tai praktiskai neimanoma arba kainuoja nezmoniskus pinigus.
antra, visa tai praktiškai įmanoma ir nežmoniškų pinigų nekainuoja, nebent tau 1kLT tau nežmoniškos bapkės už pilną awto sutvarkymą (tepalai, skysčiai, dirželiai, filtrai, santechnika etc.itd.)
Cituoti:
Trecia,kad visa ta hidraulika atjungia ir masina pavirsta i paprastas,dardancias vezecias ir praranda visa savo zavesi
trečia, santechnikos atjungt negalima, ji gali būti tik užmušta draiverių, kurie užmuša net ir golpelį...
Cituoti:
Papasakokit kaip is tikruju yra su tuo reikalu
nu papasakojom...

Cituoti:
ir dar,ar siaip daznai tenka kreiptis i servisus del visokiu negalavimu
jei po nusipirkimo susitvarkysi, o ne lauksi, kol kas subyrės - užteks karto metuose

bent jau aš su ex-savo Byxeliuku taip darėme