Paskirstytoją suchaltūrinau - dabar laiko tepalą tarp paskirstytojo ir variklio galvos... ogi sferos manžetas

Užtai pakeistas paskirstymo dangtelis, paskirstytojo riebokšlis, žvakės.
Nepadėjo, ant dujų tiesioj dar važiuoja, bet į kalniuką išvis tamposi ir šaudo, o benzinu dar pusė velnio, bet na benzinu jis prie didesnio šalčio man ir praeitą žiemą gerai. Realiai blogiau, nei buvo, bet tai suprantama, nes prastovėjęs ant lauko šlapiai tiek laiko, o tuomet ir buvo +10, o dabar -10.
Liko laidai žvakių kolkas.
Bandysiu juos gauti naujus.
Na dar babina, komutatorius, kondensatorius, bet čia jau vėliau, jei nepadės. Nes bent man po kapotu žaidžiant, vienu metu pasirodė, kad suktelėjus gazo sklendę, kirto žiežirbą kažkur į šalį tiesiai iš laido. Daugiau to išprovokuoti nepavyko, bet matomai tai ir bus tiesa. Reik dar ir termostatą pasikeist - arba vasarą, arba nuo stovėjimo bus prikepęs. Pečiuko žarnos dar net ne karštos, o radiatorius drungnas, salonas šyla, bet menkai. Taip pat gi ir dujų reduktorių menkai šildo. Juk negali tiek įtakoti žarnelė termostato korpusas - radiatorius, kurią prijungiau atgal vasarą? Ar gali? Abejočiau. -12 ir Vokietijoj būna.
Užvedžiau po kelių mėnesių prastovos. Pakeičiau vieną nuleistą vasarinį ratą, kitus susidėjau į bagažinę ir nulėkęs iki degalinės dasipūčiau, reiks pasikeist, nes bjauru su vasariniais ratais važiuot - labai jau lėtai ir atsargiai, o ir vienu momentu buvau išsigandęs, kad jau sankaba buksuoja, bet kogero nereik norėt, kad lengvai kiltų su medinėm padangom į tą kalniuką, kur vidury Linkuvos g. galima pasukti į kairę ir išlįst į Apuolės.
Žodžiu padangos paruoštos bagažinėj, laukia termostato pakeitimas, laidų pakeitimas, salono išvalymas, ir lėksim į trasą.
Termostatą dėsiu naudotą nuo ZX 1.8i, jis dar gerai veikė. Atrodo, kad tinkamas.