Artėja trys metai, kaip naujinam bx 16v. 2006m. bėiksas buvo tvarkomas 16 dienų. 2007m.- 34 dienas. 2008m.- 44 dienas. Šiemet jau dirbom prie jo apie 31 dieną. Taigi viso dirbta apie 125 dienas. Dar dirbsiu gal 5 dienas- taigi viso apie 130 dienų. Kadangi ne visom dienom dirbau ištisai, suapvalinus gaunasi apie 4 mėnesius. Laikas prabėgo velniškai greitai. Nejaučiu jokio moralinio nuovargio. Esu patenkintas įdėtu triūsu ir gautu rezultatu. Trūkumėlių dar likę, bet jie labai nereikšmingi ir Lukas pats, kol gaus vairuotojo pažymėjimą, pašalins juos. Greitai mašina išvažiuos į teisėto šeimininko kiemą.
Nuveikta velniškai daug, pergaminti, patikrinti beveik visi mazgai, suvirintos skylės, pakeisti visi skysčiai. Dalims, skysčiams išleista apie 1600lt. Dar apie 200lt.-papildomoms išlaidoms. Visos kitos reikalingos medžiagos, dalys, skysčiai buvo panaudoti iš mano atsargų. Jie į kainą neįsiskaičiuoja. Kaip ir darbas. Darbas- dovana. Taip pat- malonumas ir laisvalaikio praleidimas.
O čia - derliaus nuotraukos.
Taip atrodo galinė bėikso dalis po apačia.
Tokie vaizdai atsiveria žvilgtelėjus į bėikso priekinę apatinę dalį.
Variklio skyrius iš viršaus.
Kaip jau minėjau išsisukom nuo naujo radiatoriaus pirkimo, pritaikę jį nuo bx 16 trs.
Ilgokai teko paplušėti derinant priekinius žibintus, nes plastikiniai originalūs žibintų laikikliai kadaise buvo sulaužyti ir jų vietą užėmė paskubom pagaminti skardiniai. Teko jų ilgokai prašyti, kad jie teisingai atsisėstų į savo vietą, derinti teisingą žibintų švietimo kryptį, keisti pačius žibintus, nes kai kurie buvo supuvę, lyginti tarpelius tarp jų ir kėbulo. Pirmas bandymas šeimininko buvo sukritikuotas, nes jie man gavosi šiek tiek iššokę.
Labai susinervinau

, pasakiau, kad daugiau aš su jais nedirbsiu. Jei nori, persigamink, persilankstyk,-pasakiau. Nelabai tikėjausi iš Luko greito rezultato. Pasirodo- klydau. Rezultatas buvo ne tik greitas, bet ir kokybe aplenkė mano darbą

. Dabar žibintai labai gražiai įsiliejo į kėbulo formą. Kadangi apdažėm pažeistas vietas, naujai surinktų žibintų nuotraukų neturiu. Tiesiog atsipalaidavimui ir pasidžiaugimui įkeliu nuotraukas su bendrais vaizdais.
O čia žibintų perdarymo aktai.
Dabar liko kėbulą nuplauti, nupoliruoti kai kurias vietas. Gal variklio gaubtą papuoš papildomas, kaip sako
proffanas, supergigadevaisas

.