Man vieną su lapeliniu nušveitus, pradėjo mušti stabdžiai, ir netgi ne ant stebulės, o įsistačius į tekinimo stakles (nebuvo peilio), tai taip nebedarau.
Šiaip mane gal už durną palaikys kas, bet BXams dar įmanoma ir naujų diskų nupirkti.
Vasarą pirkau, tai buvo TRW po 20, ATE berods po 22, o LPR (itališki, bet pusė velnio) gal po 12eur. 12 EURŲ VIENETAS BLEM !!! Nu gal truputį brangiau, bet ten plius minus keli oirai.
Kaladėlių jei reikia turiu TRW atsivežęs ir berods dar yra pigiųjų EGT.
Tai žmogus, pas kurį apžiūrėjai BX po kapotu, pas kurį irgi priekiniai diskai supuvę ir labai per ploni, pasiėmė ATE diskus ir TRW kaladėles ir gavo visiškai naujus priekinius stabdžius (ateičiai, kai reiks TA, nes dabar palikti tie ploni supuvę diskai ir sudėtos damušimui pigios kaladėlės) už kainą kažkas 55-60eur. T.y. naujų stabdžių kaina neviršija 200LT... Suportai BXų beveik amžini, bet jei jau išpultų kokios bėdos, tai man atrodo, kad remontinį komplektą iš Budweg dar galima užsakyti. Aišku, jie ne taip ir mielai ardosi, bet esu vieną išardęs, tai manau, kad tu irgi ir išardysi, ir surinksi taip pat

Galas gal silpnokai stabdo, bet gal dar prasidirbs. Šiaip tai maniškis TD 2011tais metais po dviejų metų stovėjimo ir paskui pilno stabdžių sutvarkymo (naujos visos kaladėlės, nauji galiniai diskai, nutekinti tvarkingai priekiniai diskai, perrinkti galiniai suportai ir patikrinti (geri) priekiniai suportai) įvyniojo kažkur apie 2.1-2.3 priekyje ir 1.1-1.2 gale. Rankinis buvo išvis gal 2.5-3, nes pas šitus hidraulinius jis yra mirtinas daiktas, t.y. laikoma galia labai didelė, tik trūksta staigumo, angliškai vadinamo baitinimu (bite), todėl sunku padaryti, kad su rankiniu čiuožtų ratai, nors ant stendo laiko ir stipriau už darbinį stabdį.
O šiaip galą reik BXui būtinai sužiūrėt, nes ten galiniai stabdžiai stabilūs bėdų maišai. Kadangi BX galas sveria lengviau už pūką (todėl BX ir yra prasta mašina ant slidžios dangos), tai ir stabdžių jėga ten yra minimali. Todėl BX galinės kaladėlės niekada nesudyla ir keičiamos tada, kai surudija ir sutrupa į gabalus. Tas atsiliepia ir diskams - dažniausiai apie pusė darbinio ploto būna vien rūdys. Dar tą dažnai įtakoja ir tas, kad būna sudėtos kaladėlės tokios, kokias turi servisai sandėliuky, o ten būna nuo XM ar Xantia. Jos susideda, bet kažkurios iš jų (nežinau, kurios, ir nuo ko) yra nelabai tinkamos, nes yra didesnės už diską ir išlenda už jo. Tas duoda tokį teigiamą efektą, kad ant disko neatsiranda kantukas, ir tokį neigiamą efektą, kad padilus kaladėlėms, jos susispaudžia tarpusavy ir visas stabdymas ties ten ir baigiasi. Matytumėt, kokie buvo mano ExBX turbodyzelio galiniai diskai, net išsigandau pamatęs. Abiejose pusėse kaladėlės buvo susirėmę. Dedant tas didesnes, reiktų nušlifuoti perteklių.