Jei esi pratęs prie standartinių spyruoklinių mašinų su visu jų paprastumu, su BXu gali suvargt. Aš jau vargstu, bet entuziazmo turėtų užtekt

Važiavimo komfortas, kurį atsimenu iš tų laikų, tai atpirks. Ir tai, kad mašina daryta savom rankom.
Dėl stabdžių tai galėtų būti stabdžių kranas. Citroeniškas galvos skausmas. Dauguma naudotų jau pavargę, yra kas deda nuo xantios, sako tinka. Tada didesnis šansas gerą nupirkt, tačiau pavargę ir dauguma xantijinių, reikia tikrint perkant. Bet simptomai nelabai panašūs į krano.
Negali būt paprasčiausiai užsiorinus sistema?
Kitaip, teoriškai gali būt belekas, kas pakeliui nuo siurblio iki suportų. Užsikimšęs maitinantis vamzdelis, strigęs atsarginis vožtuvas. Praktiškai sulauk hidroprofesionalų, gal ką tiksliau pasakys. Beje, kaip sukiojasi vairas ir kas kiek laiko atkirtinėja slėgio reguliatorius?
Kapotas, sparnas... Tokiai mašinai nėra jokių stafkinių kainų, kadangi niekas tų detalių masiškai nepardavinėja. Gali nupirkti už einamų mašinų detalių kainą, gali gauti už 10-20lt arba visai nemokamai. Jei neplanuoji mašinos čiustint, turėtų užtekt patiesinimo, špakliaus ir trupučio kuo panašesnio atspalvio dažų, juk vistiek panašu, kad visa pablukus. O ir priekinis buferis pasmukęs (palūžę ar pamesti galiniai laikikliai, taip ir man buvo), ir galinės durelės berods istumtos.
Dar žiūrėk, ar pakėlus galiniai ratai labai išsiskėtę? Ar nevarva iš vairo kolonėlės? Ar vamzdeliai galinėj kėbulo daly labai supuvę? Priekiniai dažniausiai būna posveikiai dėl įvairių tepalo prasisunkimų.
Galiu pasakyt, jei netingėsi įdėt daug darbo ir kažkiek pinigų, mašina bus superinė

Dar reiktų ir kėbulą apžiūrėt. Mano buvo važinėtas 4-5 žiemas, tai vietom verkt norisi, bet kažkaip apsitvarkysiu. Prioritetai žiūrėti: po galiniu buferiu, po lempom ir virš galinių ratų, ties priekinių durų viršutiniais lankstais, prieky po sparnais posparniais, ir svarbiausia slenksčiai.