sveiki. seniai nesilankiau cia

visa ziema pravazinejau su savo didziuoju liutuku (p 605) ir , kaip negeda butu prisipazint , buvau bene uzmirses savo miga
per velykas gimine vienas atvaziavo su savo "afigenu bolidu" (celka kazkokia japonishka ...) ir pradejo varyt kad prancuzai slamstas ir geru masinu nedaro ( kaip visada) mes su tevu uzsistojom prancuzu garbe ir priminem kad yra toks mi16

(situacija ne i musu puse buvo nes kieme stovejo 4 tojotos ir vienas pezukas (mano))

na nenuklystant i pievas , prisiminiau kad kazkada narsydamas uzkliuvau uz tokio projektelio pavadinimu mi32 (205 peugeotas su 2 mi16 varikliais) ir variklius valde MegaSquirt sitema... pamaniau kad man susirinkt ta MegaSquirt butu paprasciau nei ieskot naujo tinkancio ecu

bet nlb randu konkrecios info ...
taigi ka jus manot apie ideja miga paleist su MegaSquirt ECU ? jei pavyktu ecu tada jau ir "dudas" bandyciau daryt...
kas del proekto realumo - viskas ne taip sudetinga kaip atrodo tik reikia suzinot ar kur tinkle galima rasti jam prieinama softa o jau sulituoti nebus problemu (patirtis yra ir nemaza jei sudet mano ir tevo)