Tas Routiere čia kogero tiek ir tereiškia, kad uždėtos nakleikos juostelės per visą šoną. Kartais būna pagal tokį pavadinimą uždėtas koks spoileris, kokios mandresnės sėdynės ar lieti ratai, plačios apdailos šoninės juostelės... Žodžiu nieko ypatingo, ko negalėjai užsisakyti tiesiog iš sąrašo. Dėjo tokius dalykus ir lipdė atseit specialius leidimus. Pas mane kieme taip stovi Le Mans ir kasdien važinėja Royalle (kuris tuštesnis už kibirą: tik elektriniai priekiniai langai, liukas ir centrinis užraktas...), o šalia stovi padužęs paprastas turbo dyzelis su beveik visais įmanomai navarotais tiesiog dėl raidžių TZ. Tų komplektacijų pavadinimų buvo begalės, ir visi jie skirtingi smulkmenom...
Kaip komplektacijos pavadinimai, mano nuomone BXui gal kažką reiškia tokie, kaip Sport, Digit...
Variklis čia niekuo neypatingas, jei tikrai 1,9i vadinas senasis XU9, kuris beveik panašus į senąjį XU5 1,6i. Nepatingėjau nueiti ir pasižiūrėti į savąjį kieman, tas pats Magnetti'nis purškaliukas

Tas oras iš priekio neina į galą. Pastebėkit, kad iš oro filtro žarna į purškalą yra, o į filtrą nematot. Tai va ta žarna ir yra po tąją viršutine, po kuria taip pat yra ir plastikinis sandūros korpusas, kuriam maišosi karštas oras nuo kolektoriaus ir šaltas iš priekio - ten stovi trišakis. Kam čia maišyti tą šiltą orą, aš neįsivaizduoju. Tą pastebiu būtent tik senuose motoruose su karbu arba Mono. Naujuose būna arba filtras tiesiai prie variklio (kaip XU7, XU10 ar naujas XU5), arba išvis jokios sandūros su karštu oru.
1,4i variklyje tame maišytuve stovi vakuumu valdoma sklendė, bet ant šito jokios vakuumo žarnelės nepastebėjau.