Pole rašė:
ramas666, daba dar sykį perskaityk ką rašiau:
Cituoti:
Na bet tačiau jei tekini privalai keisti ir kaladėles - kitaip neduoda garantijos
Išverčiant į žmonių kalbą, yra rekomenduojama bo kitaip su pretenzijom tave pasiunčia na..., o kadangi aš važiuodamas į servisa noriu garantijos tai automatiškai tampa privaloma keisti kalades. Dabar manau aišku ką norėjau pasakyti.
Toliau - jei jau taip gerai išmanai Melgos darbą

, paporink kiek kainuoja vienos disko pusės tekinimas ? Man vilniaus Melgos bazėje kainos buvo pateiktios sekančios: 50Lt vienos disko pusės tekinimas vieną kartą, t.y. 2 diskų nutekinimas vieną sykį 200Lt. Plius kaladėlės ir jų pakeitimas. Paties meistro žodžiais gali nutikti taip kad vieno praėjimo peiliu ir nepakaks. Lygiai tas pats meistras paC parekomendavo mano konkrečiu atveju ksemui geriau nusipirkti naujus diskus, nes net geriausiu atveju man viskas būtų pakainave ~400Lt. Blogiausiu gal net ir 600.
Brangesnių diskų atveju tekinimas gal ir apsimoka. Gamintojai rekomenduoja pratekinti ant automobilio diskus po kažkiek km eksploatacijos, kad prie didelių greičių stabdžiai veiktų optimaliai, tačiau kiek esu varęs savo naujų automobilių aptarnavimui - dar nei vienas serviss to nedarė man pagal aptarnavimo programą.
O konkretus 2010 metu bemeve akivaizdus pavyzdys kaip Krasta taupo savo pinigėlius, ir netaupo kliento pinigėlių. Man Tokvila pakeitė ir diskus ir kalades, kai pasiskūndžiau kad cypia. Tekinti nesiūlė kažkodėl

Man labai gaila del nekompetetingo Vilniaus savanoriu Melgos serviso meistro.Nezinau kodel jis nepaaiskino zmoniskai.Pas mus,Kaune,yra taip.Vieno disko tekinimas is abieju pusiu kainuoja 65lt.Nepriklausomai kiek kartu tas peiliukas vaziuos per diska 3 ar 5.Taip iseina,kad Kaune toks darbas kainuotu 130lt.Dar 40 lt paprasytume,jei klientas pageidautu,kad meistras pakeistu kaladeles.Taigi finale gauname 170lt. uz siuos du darbus.Galiniai asiai,su disk.st.,kaina identiska.Skiriasi tik toms masinoms,kurios turi atskiras rankinio kal.Dar karta pabreziu,del garantijos nereik keisti kaladeliu.Nes garantija yra tam,kad isvaziavus vibracijos nebus.O ar ji atsiras vel,tai jau supraskit.Tokio dalyko,net nupirkus naujus,jums kazin ar suteiks.Tai juk dylancios dalys.Manau paaiskinau kolegai,kad tiesa yra kitokia.Tiesiog nebijokite klausti,jei nesupratote,tai dar ir dar.Mes juk dirbame tam,kad jums butu geriau.
P.S. as butinai paklausiu vilnieciu del tu keistu sumu,kodel jie taip negraziai pasielge.