bx nesinori nes gan senas modeliukas

xm man tikrai patinka viena seimoj turim ir jau virs 5 metu ji remontuoju del to man ir norisi citroeno dar, nes nors ir sudetingas aparatas su neprienamom vietom, bet tais tikrai pragalvotas, bet istikruju net nesusimasicau kad mano transportas yra tik 800kg svorio o citroenas apie 1500kg

bet kaip suprantu tai padaroma, istikruju hidraulini siurbli sumontuot nera jokiu problemu skivai yra tekinami, viska imanoma surink sudet siais laikais itin daug alternativu... noriu viska sudet i vw jetta mk1 83metu, kontribes man uzteks pinigu manau irgi nepritruksiu jaisku C5 neipikrsiu bet kokius 3-4 tukstancius sukist manau galeciau drasiai... man automobilis yra hobis o kaip jus visi zinot pinigu niekad negaila savo malonumams

manau jieskosiu xantijos dizelines... elektronika tai savaime aisku desiu citroenine na iskirus liampu

T.A. tai istikruju maziausiai rupi, blogiausiu atveju teks praeit ekspertize kuri kainuoja 300lt, ten patikrins ar stabdziai atitinka variklio galingumuj ir viskas... toliau praeit T.A. ten paziures ar gerai viskas sumontuota ir nesitabaloja kas... beto visada galima uz kokius 500lt praeit T.A. aplamai be mashinos...