WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:39

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Bir 15 2011, 21:17 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Beje isisnekejom cia apie tai, apie ka autorius prasenesneket :)

Siaip temos autoriui siuo atveju pasirinkimas nedidelis. Donoras butu arba senas BX, arba xantia, arba XM, jei pinigu daugiau, tai galima ir C5 imti. bus maziau bedu su hidraulika, taciau gerokai daugiau su elektronika.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 15 2011, 21:22 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Saulius rašė:
vat ir as apie TA pagalvojau. Praktiskai neigyvendinamas reikalas legalizuot lietuvoje.
na nebent pinigai kisene spaudzia.
Su amerika nera ten taip parasta irgi. Nevazineja ten kazkodel hidrauliniai citroenai isskyrus viena, kita XM ir keleta senesniu modeliu.

Matai, Statuos toleruoja ivairiu hibridu daryma, o del citru ten kiek kita politika - savi savus toleruoja: prisimink suki: Kas gerai Ford - tas gerai Amerikai, o citrui - smertis :lol:

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2011, 11:20 
Atsijungęs
Plepys

Su TA tai man atrodo pfg. grabai praeina TA tai ir ce manau su 150 irgi ta TA turesi.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2011, 11:38 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

bx nesinori nes gan senas modeliukas :( xm man tikrai patinka viena seimoj turim ir jau virs 5 metu ji remontuoju del to man ir norisi citroeno dar, nes nors ir sudetingas aparatas su neprienamom vietom, bet tais tikrai pragalvotas, bet istikruju net nesusimasicau kad mano transportas yra tik 800kg svorio o citroenas apie 1500kg :( bet kaip suprantu tai padaroma, istikruju hidraulini siurbli sumontuot nera jokiu problemu skivai yra tekinami, viska imanoma surink sudet siais laikais itin daug alternativu... noriu viska sudet i vw jetta mk1 83metu, kontribes man uzteks pinigu manau irgi nepritruksiu jaisku C5 neipikrsiu bet kokius 3-4 tukstancius sukist manau galeciau drasiai... man automobilis yra hobis o kaip jus visi zinot pinigu niekad negaila savo malonumams :) manau jieskosiu xantijos dizelines... elektronika tai savaime aisku desiu citroenine na iskirus liampu :)
T.A. tai istikruju maziausiai rupi, blogiausiu atveju teks praeit ekspertize kuri kainuoja 300lt, ten patikrins ar stabdziai atitinka variklio galingumuj ir viskas... toliau praeit T.A. ten paziures ar gerai viskas sumontuota ir nesitabaloja kas... beto visada galima uz kokius 500lt praeit T.A. aplamai be mashinos...

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2011, 12:43 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na, kaip jau rasem, cia konkretus apsisprendimas ka, kaip ir su kuo. Kils konkreciu klausimu, tai kiek sugebesim - tiek pamacysim.

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2011, 13:50 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na BX nuo xantijos ir Xm hidraulika manau is esmes nesiskiria, nebent xantia ir Xm hidroaktyvines pakabos tai truputi daugiau visko.
Xantia dabar galima uz kelis simtus litu nusipirkti kaip donora, o likusius pinigus galima bus kisti i naujus vamzdelius, ir visa kita ka reikes pritaikyt ir pakeisti.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007