Phantom- rašė:
tadas1991 rašė:
Dažniausiai nuo radioaktyvaus antifryzo taip būna, kur iš apatinės lentynos, gaminamas iš radioaktyvių atliekų ir kainuoja pigiau už vandenį.
Tepalo gi nepilat M8V iš lukoilo, tai kodėl patį šūdiniausią antfrizą pilas žmonės, aš nesuprantu...
Gal galėtum įvardinti konkrečiai, kurie antifryzai yra geri, o kurių reikėtų vengti? Nes kažkaip visi sako geras/blogas, o pavadinimu nemini

Geri aišku yra visi, kuriuos gamina ar pilsto visokie tepalų ar alyvų patikrinti gamintojai, taip pat visokie Hepu, Prestone ir panašūs reikalai, kurie brangiai kainuoja.
Aš dabar beveik visur pilu AD antifryzus, senoliams žalią Standart, iki kokių 2004tų, kur baigėsi senosios kartos HDinai, žalią Extralife G11, į naujesnius geltoną XL. Raudono dar neteko pilt, tai ir nepatikrintas, o su anais viskas gerai, važinėja žmonės po porą metų ir kur buvo švarios sistemos, tai tokios ir liko.
Vengti reikia visų pigiųjų lietuviškų, latviškų, lenkiškų ir kitų reikalų. Nesakau, kad visi jie blogi, žmonės sako, kad yra ir gerų, bet aš kadangi nežinau, kurie geri, kurie blogi, tai nerizikuoju. Galbūt ir tie patys AD pilsto lietuvišką kokį, bet kai neturėjau bėdų, tai kolkas ramu.
Žinau, kad Alvydas pildavo Total antifrizą, tik kainuodavo jis nepigiai. Būtų įdomu pabandyt, ale kad nesimato mažmenoj jo, ta prasme ne mažmenine kaina, o mažmeniniais kiekiais, ne bačkom.