Deja, chebra, jus neteisus. Ka tik is TA. Jokiu riksmu, jokiu plysavimu, netgi pasijuokeme su tikrintoju is tokios situacijos. O tikrintojas jaunas biciukas, kokiu 28m. Is kart pazino. ako;
-A, tu tas pats, kur is 100litu sukirtom, ar rasiu skyle tavo ismetimo sistemoje...
-Taip, sakau..
Nu, pakelem masina, glkusas visas kaip naujas. Nu, neranda jis..Sako, gal turbina..?
-Silciau jau, sakau..

palei ta vieta, kas dar yra...?
-Ismetimo kolektorius.
Taip, tai va, "ne protokolui" maza skylute yra tarpineje, ir tas cak cak is cia...
Bet ziurek, sakau, tai nera Didelis trukumas. Tai joks trukumas, nes tokio "gedimo" ismetimo sis. tikrinimo dokumente nera..
1. Ismetimo sistema pritvirtinta? Taip...
2.Duju nuotekis yra..? nera...(Ir tikrai, nei lauke, nei salone nera..)
3.Konstrukciniu pakitimu yra..? Nera...
4. Triuksmas..? As tai pvz, nieko negirdziu...

O jei tu girdi, matuok paskutiniame bakelyje tuos decibelus...

Tai paskui vaikinukas likusius masinos agregatus tikrino budamas "kazkur" toli..

Matyt,galvojo, kaip cia teisingai pasielgti su tuo keistu garsu...
Bet suprates, kad palei tikrinimo tvarka nieko man nepripaisysi, problemu neieskojo...

Ir aplamai, snd daugiau as jam masina rodziau ir aiskunau, kas kaip veikia, nei kad jis tikrino..Ir jokiu pykciu, o vien geras jumoras..

Tiesa, artimuju zibintai per aukstai sviete labai nedaug, tai as "eigoje" su pirstais juos nuleidau.
O visa kita-kaip bite praejo bite..

Biciukas fainas, bet pametes videoregistartoriu ijugta, labai issigando...
-Tai tu mane filamavai viso tikrinimo metu..?
Ai, nebijok, tiesiog pamirsau isjungt, sakau..

Va, namo vaziuosiu, viskas automatiskai ant virsaus "uzsirasys"..
Taip kad, labai jau jus apie mane klystate...

Kaip sake Arixas, kaip sauksi, taip atsiliepsi. jei tikrintojas toks kaip sis-visada geriems santykaims velcom. Jei mudakas-tokiems ragai..

; XM'91V6 LPG; XM'98turbo LPG
Ex: XM'90 2.0iLPG; XM'92 V5 LPG; XM'96 V6 APD LPG; XM'93 V6 APD LPG; XM'00 2.5td
Visada su XM...