Rivo rašė:
Taip ir nesupratau, tu iš to kuro samagoną varysi ar kaip? Kam jį fermentuoti? Ar kas gliukozės į baką pripylė?
Fermentai - enzimai - katalizatoriai, kaip pavadinsi taip nepagadinsi

, tai yra vienas ir tas pats - tik "fermentai" biologijoje naudojama savoka, o "katalizatorius" technikoje, bet ir tas ir anas atlieka tą patį - dalyvauja cheminėse reakcijose, skaido ar sujungia vienus elementus su kitais, čia jau priklauso kokio pobūdžio reakcijai kokie "fermentai" reikalingi.
Kuras yra cheminis junginys kuris degdamas skyla ar skildamas dega

, ir jei yra tokie "fermentai" kurie pagerina šitą procesą, visiškai natūralu, kad iš to galima gauti efektą. Ar mano naudojami, ar kitų gamintojų gaminami veikia? Teorija sako, kad veikia, praktikoje - aš linkęs išbandyti pats, nes tie kas labai stipriai propoguoja nebūtinai gali būti sąžiningi

. Esu jau toks - niekados nesiūlysiu niekam to ko pats neesu išbandęs ir negavęs TEIGIAMO rezultato.
Jau vieną netiesą su tabsais susekiau - skaičiau, kad tabletė kure ištirpsta per 4 min., įmečiau tabletką į bakelį su dyzleinu, tai ji man visai sutirpo tik per 4 val., tai, jo majo... - per 4 valandas aš galiu supiltą kurą sudeginti, o tabletė taip ir liks pusiau neišnaudota

.
Bet sportinis interesas yra, ir aš porą mėnesių tai bandysiu, nes žiemą sunku objektyviai įvertinti, juolabiau porą šimtų km su nudususiu termostatu pasivėžinau, o ir ratai dabar didesni uždėti nei buvo iki žiemos