nerimka rašė:
T serija yra gera, tiesiog X yra 12" o T yra 14" ir 15". T ir X ir W yra tikri ThinkPad' ai, visi kiti yra plastmase, pvz E ir L ir Edge
toliau. 2h batarke yra laikoma nebloga tik senesniems didesniems kompams. naujesniems mazesniems tokia jau nera gera.
kas del raiskos. jei nori didesnes negu 1280x800 arba 1366x768, (na ta prasme ta standartine, vadinama HD, tik viena 9:16 kita 10:16), tai pirmiau paziurek kaip ta didesne atrodo naturoje ant 13" ar 14" ekrano, ir manau jau nebenoresi. ji reikalinga braizytojams, buhalteriams, na ir su didesniais ekranais.
visa kita ipratimo reikalas.
jokios firmos neatstovauju, save atstovauju.
jei zinotum ko nori, neproblema ir nusiust ar perduot. bet pradziai rask kur netoli tuos dominancius paciupinet, paziuret viena salia kito. nes bus kaip su ta padidinta raiska, tu jos sakai kad nori, o is tikro pamates greiciausiai nenoresi

ir velgi, apsispresk ar tai naminis laptopas ar darbo. as pvz uz maziukus lengvus, patogu nesiotis ir veziotis, telpa pasidet, o ant stalo laukia docking station su sujungtais pilna klaviatura, dideliu monitorium, pakroveju, internetu, spausdintuvu, skaneriu, DVD ir man reikia tik uzdet laptopa ir paspaust knopke, net dangcio nereikia atidaryt.
arba kitas variantas. perki kazka kas yra siuo metu ir pabandai susidraugauti ir pamilti, vietoj to kad sukt kiausinius ir sprest uzdavini is serijos kas geriau mersas ar bmw.
tau reikia arba pirkti nesigilinant, arba pamatyti kuo daugiau skirtingu kompu jei nori pats nuspresti, arba rasti zmogu kuriuo tiki ir pirkti ka jis nurodys jei nenori pats spresti.
Sutinku, norėtusi mažiuko, nes kaip sakiau yra namie didelis senas stacionaras su 24" moniku. O norėčiau konkrečiai darbui. Mažo, lengvo, patogaus ir mielo

Šiaip buvau nusižiūrėjęs neblogą kompą su 14" 1600x900 bet kuo toliau tuo labiau manau, kad tai bus per smulku ant tokio ekrano. Nes matęs tokią rezoliuciją tik ant 17" ekrano tai sakyčiau gerai, bet čia 3" mažesnis ekranas.

Nusprendęs aš kaip ir esu ką pirkti. Pirmoje vietoje man Dell Lantitude, o antroje Lenovo Thinkpad. Čiupinėjau gyvai Lantitude 14" ekranu tai visai patiko. Mielas jis toks, ir rankose limpa. O dėl to docking station. Ar jis būtinas ? Mačiau, kad Lenovo X220 yra toks Docking station su dvd-rom'u. Tai kai kompe nėra dvd-rom'o tai sakyčiau neblogai tokį išorinį turėti. Bet jei tik diagnostikai. Ar verta pirkti jį atskirai, turint namie didelį stacionarą, kuris labai gerai dar tarnauja ? Ir nelabai aš suprantu kam reikalinga COM1 jungtis laptopuose, jei yra dabar visur USB ? Būtų įdomu dar sužinoti tavo nuomonę apie tai prie kokio ekrano kokia optimaliausia ekrano raiška ? Matai išsirinkti iš skelbimų ne taip ir sunku būtų jei ne vienas bet. Kaip man žinoti, kad kompo hardas be bad'ų ?

Vieną net HP Elitebook peržiūrėjau, nes visai patiko parametrai, bet kai apie tuos HP nuo DV laikų negeri prisiminimai sklando tai nesinori. Nors va draugės DV6000 serija mirė nuo apipylimo šampanu, o ne nuo čipo atsiklijavimo

Irgi buvo pirktas iš užsienio su nvidia čipu ir savo atitarnavo. Iš tikro tai labiausiai sudomino internete peržiūrėti review X220, bet ar ne per mažas ekranas bus pdf skaityti? Po to T serija su visais savo įprastais bairiais.