WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 11 2025, 23:29

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1011 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 36 37 38 39 40 ELLIPSIS 68 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Sau 19 2013, 15:49 
Atsijungęs
Plepys

Vycius rašė:
Dominykas rašė:
sakot 5litrai ant 20dyzelio ir dumingumas krinta? o oro filtras cia prie ko?
maniskis ant dienu sia sav. turi eit... parasysiu rezultata...

Galiu pasakyt is patirties,praeita menesi dvi masinos mano TA ejo.....jei vizualiai uzmynus matosi dumu tai nepraeisi,isemus filtrus situacija visiskai pasikeite....daugiau oro,geresnis degimas...

taigi babkes mokejai kad negrezhtu motoro? tai prie ko tau tas dumingumas? :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 19 2013, 17:35 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

jajgu apie mane tai nemokejau nei lito virsaus. 54 berods apziura ir 15 pakartotine. neemiau nei filtru nei benzo pyliau. naudojausi patikimiausiu seniausiu metodu dumingumui :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 19 2013, 17:40 
Atsijungęs
Plepys

Dominykas rašė:
jajgu apie mane tai nemokejau nei lito virsaus. 54 berods apziura ir 15 pakartotine. neemiau nei filtru nei benzo pyliau. naudojausi patikimiausiu seniausiu metodu dumingumui :D

ce vyciui buvo ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 20 2013, 21:11 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Dominykas rašė:

Ir koks tas seniausias? Pagrežiojai motorą žemais bėgiais, skersą statydamas ? :D

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96
Ex: 3BX, 2ZX, C5 I, Xantia, Audi 80

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 20 2013, 21:15 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kaip pirstu i aki. treciu begiu sake eina 12. netikrinsiu, man gaila. as nemaciau, negirdejau ir tuo dziaugiuosi. esu patenkintas trauka, kurimusi (kai pasijungiau pakaitinima) ir variklio darbu.

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 13 2013, 21:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gal kas gali pasakyt tiksliai pagal Autodata kas po ranka turi kokiom apsukom turi but tikrinamas dumingumas ir prie kokios temperaturos varikliui XUD11BTE?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 13 2013, 21:32 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Vycius rašė:
Gal kas gali pasakyt tiksliai pagal Autodata kas po ranka turi kokiom apsukom turi but tikrinamas dumingumas ir prie kokios temperaturos varikliui XUD11BTE?

Paveikslėlis

EX Xsara 1.9 D '02
EX Xantia 1.8 '94

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 13 2013, 21:38 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Man uzkliuvo laikas kuris skirtas dumu testui, max jis gali siekti 1s,reiktu pripazint kad TA ji tikrai virsija ir net ne viena karta kiek teko susidurt,kazkodel jie neapsiriboja vienu gazo paspaudimu iki dugno...ar galima butu del sito dalyko uzsikabint jei technika neatlaikytu? aisku reiktu pasirupinti filmavimu :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 13 2013, 22:57 
Atsijungęs
Plepys

Vycius rašė:
Man uzkliuvo laikas kuris skirtas dumu testui, max jis gali siekti 1s,reiktu pripazint kad TA ji tikrai virsija ir net ne viena karta kiek teko susidurt,kazkodel jie neapsiriboja vienu gazo paspaudimu iki dugno...ar galima butu del sito dalyko uzsikabint jei technika neatlaikytu? aisku reiktu pasirupinti filmavimu :roll:

manau kad filmuota medzhiaga labai padetu shiuo reikalu :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 13 2013, 23:00 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

nu jo... kai paziuri kiek laiko ta testa daro tai baisu pasidaro... bet jei as neklystu visa TA apziura yra filmuojama paciu TA istaigu, tai tik vaizdajuoste ar CD su irasu reiketu issireikalauti :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2013, 07:42 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kazin ar su ju filmavimu tu kazka nustatysi...reiktu kad apsukos butu matomos skydelyje...

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2013, 08:52 
Atsijungęs
Naujokas

Ėjau ir aš tą "baisiają" TA :), dvi mašinos, savo ir -ienės. Mano Xantia atlaikė be didelio vargo ir nieko labai tragiško aš tame patikrinime nepamačiau. Žmonos Honda irgi atlaikė puikiai, nes pagazavimai buvo labai trumpi, tikrai max 2sek. Honda dyzelinė jei ką :)
Abi mašinos ėjo be jokių pasiruošimų prieš tai, tepalai-diržai-filtrai nekeisti, tarp kitko abiem kartais Tuvlita darbuotojas pažiūrėjo tepalus prieš gazuojant.
Autodata turiu ir varčiau prieš einant TA, mačiau kiek galima kelti apsukas dūmongumo patikrinimui, o bet tačiau ar Autodata gali imti už dokumentą ? Kažkaip abejoju :roll:
Va giminaičiui buvo įdomiau, pas jį neveikė termostatas ir jis tiesiai iš namų atvažiavo į TA dar nespėjus normaliai sušilti varikliui. Auto P307 HDI. Tai Tuvlita darbuotojas pamatęs, kad trūksta temperatūros, padėjo koją ant gazo ir praktiškai max apsukom (anot giminaičio) palaikė kokias geras 20sek. Aš asmeniškai taip nebūčiau leidęs, geriau iššokti į trasą apsukt ratuką kitą :?

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2013, 08:58 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Būtent, filmavimas nieko nepadės. Geriausia atsinešti popierių šitą, atspausdintą iš autodata ir stovėti šalia. Tik pabandys daryti per ilgai, liepi stabdyti dūmų testą ir eini kviesti pamainos viršininką, kad padarytų teisingai. Bent jau Chemijos g. stotyje dūmų testas daromas paskutinis, tad dėl kitų dalykų iš pykčio jau nesubauduos.
Bent jau mano kabluką kai tikrino, darė tikrai normaliai, net manau ir negazavo iki tų reikalingų apsukų, kad senas motoriukas neiššoktų iš variklio skyriaus, atsilupęs nuo senų pagalvių. Seda į mašiną, tolygiai kelia gazą iki kokių 2000obr (iš klausos sakau, nes nėra tacho, tik pats ten prijungęs vibracijos daviklį prie variklio lyg ir matė jas savo kompuko ekranėly), tada mina gazą sočiai, palaiko gal sekundę ir atleidžia. Jokių baisių garsų ir kitokio Š negirdėjau ir nemačiau, tik juodo dūmo buvo per daug, nes prieš tai bent 4000km buvo pravažiuoti mažomis apsukomis, o aš kvailiukas pamiršau prasilakstyti prieš TA.

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2013, 09:08 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

powermotors rašė:
Ėjau ir aš tą "baisiają" TA :), dvi mašinos, savo ir -ienės. Mano Xantia atlaikė be didelio vargo ir nieko labai tragiško aš tame patikrinime nepamačiau. Žmonos Honda irgi atlaikė puikiai, nes pagazavimai buvo labai trumpi, tikrai max 2sek. Honda dyzelinė jei ką :)
Abi mašinos ėjo be jokių pasiruošimų prieš tai, tepalai-diržai-filtrai nekeisti, tarp kitko abiem kartais Tuvlita darbuotojas pažiūrėjo tepalus prieš gazuojant.
Autodata turiu ir varčiau prieš einant TA, mačiau kiek galima kelti apsukas dūmongumo patikrinimui, o bet tačiau ar Autodata gali imti už dokumentą ? Kažkaip abejoju :roll:
Va giminaičiui buvo įdomiau, pas jį neveikė termostatas ir jis tiesiai iš namų atvažiavo į TA dar nespėjus normaliai sušilti varikliui. Auto P307 HDI. Tai Tuvlita darbuotojas pamatęs, kad trūksta temperatūros, padėjo koją ant gazo ir praktiškai max apsukom (anot giminaičio) palaikė kokias geras 20sek. Aš asmeniškai taip nebūčiau leidęs, geriau iššokti į trasą apsukt ratuką kitą :?

Jei autodata negali imti, kaip dokumento (iš kur įdomu patys ima, jeigu turi tokius duomenis?), tai tegul rodo savo lapą oficialų, kur parašyta :)

ZX 92
P406 2.0HDi 99
Suzuki DR650RSE 96

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 14 2013, 10:28 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

AutoData yra bendra programa ir ji gali buti nebent rekomendacinio pobudzio, o kaip uz dokumenta jos tikrai negalima laikyti ir bedos ar bylinejimosi atveju manau ji negaletu buti naudojama kaip pagrindziantis dokumentas. Sitoj vietoj reiketu manau gauti auto gamintoju nustatytas ribas ir laikus kuriais turetu buti tikrinamas tas dumingumas.
Kai savo C8 variau tai dar pries ivaziuojant i tikrinimo sale TA darbuotojas vis iseidavo i lauka ir perspedavo vairuotojus kad tie kas su dyzeliais turi uzkaitinti varikli iki darbines temeraturos. O kiek laiko ir iki kokiu apsuku reikia spausti gaza rodo pats kompas pvz pradzioje raso "spauskite akseleratoriaus pedala", kai apsukos pakyla iki reikiamo lygio (ekrane tas matoma) atsiranda uzrasas "tikrinama", o kai duomenys uzfiksuojami uzraso "atleiskite akseleratoriu"
Na tie uzrasai gal ir ne visiskai zodis zodin rasomi, bet mintis islaikyta :)
pergazuoti tai TA darbuotojai visada pergazuoja ir tik is kazkelinto karto spaudzia tikrinimui, bet tas pagriondinis paspaudimas tikrai ilgiau nei 2 sek. trunka.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1011 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 36 37 38 39 40 ELLIPSIS 68 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007