Slalome, kuriame tarp 4wd masinu buvau antras o bendrai paemus padariau 3 pagal geruma laika, vaziavau su aleksoto turguje pirktomis restauruotomis padangomis, sipuotomis. Rastas gislaved nord frost 3 kopija, mesos 11mm, mesa nei labai kieta, nei labai minksta. Balansavosi puikiai, prase nuo 30 iki 60g svino ant vieno ratlankio, nevibravo, nejojo, i sonus nekrypavo, zodziu viskas normaliai su balansavimu. Vaziuoja irgi gerai, nera plaukiojancios, kaip buna su Q indekso padangomis, triuksmo maziau nei tiketasi, esu turejes triuksmingesniu vasariniu padangu. Sukibimas ant sauso asfalto geras, ant slapio irgi, kaip ir priklauso ne pacio minksciausio misinio padangoms, sukibimas ziemos salygomis labai geras, ka ir rodo paimta pakankamai gera vieta, neturint igudziu ir patirties slalome, pasitreniravus galima imti pirma vieta, su salyga, kad kiti nevaziuos dar greiciau, nei vaziavo

Ant padangos sono pavadinimas "ALL WEATHER NORD FROST 3", made in germany, kiek zinau, gamina jas KING MEILER gamykla.
Is sito paties prekeivio metai atgal esu pirkes ziemines nedygliuotas padangas, to pat WINTER TACT pavadinimo, 810 modelio. Pirkti du komplektai, tik teigiami atsiliepimai. Gumos misinys vidutinio kietumo, rastas asimetrinis, kopijuotas nuo kazkuriu continental padangu, sukibimas geras, devisi gerai, triuksmo nedaug, balansavosi gerai, brokas neislindo, nevibruoja.