Flyner,o tu pabandyk supurkšti guolius...
Ne šiaip lazdavojuos,o mano darbe vienas auksarankis su WD40 buvo "sutepęs" perforatoriaus visą mechaniką... Gerai,kad savo,o ne mano.Nuostolio lygiai 669lt-tiek,kiek kainuoja naujas perfas,bo taisyt nebeapsimokėjo.Pradirbo po "sutepimo",teisybė,apie 3val be pertraukos (normaliai tiek yra įprasta),kol galutinai užlinko.
Gal kai kuriose vietose WD ir galima panaudoti tepimui,gal kai kurių metalų jis neėda,bet ten,kur turi būti tirštas tepalas a la solidolis-ten reikia ir dėti solidolą,o ne WD.Manyčiau,kad termotroniko turbinikę reiktų sutepti su kažkuo tirštesniu,nei WD.WD gal gerai ten,kur tepti išvis nebūtina,bet norisi tik kiek pagerinti slydimą ir kur nėra didelių apsukų ir temperatūrų.Va kad ir tą pačią spynelę,kur raktas įeina.Su sąlyga,kad ji iš metalų,kurie nesioksiduoja nuo WD

Nors ir tam geriau naudoti skystą mašininę alyvą,pvz.kuri į siuvamąsias eina.
Aš sau jau senokai esu nusprendęs nieko su WD netepti,tad dabar labai apsidžiaugiau,dar radęs argumentą pačioj vartojimo instrukcijoj

WD-daiktas,kuris tinkamas varžtams atlaisvinti ar senus tepalus nuplauti,o ne ką nors sutepti...