WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 20:44

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 Kitas

Kokie jūsų citroeno ir jūsų santykiai su signalizacija?
Pirkau mašiną su signalizacija ir esu tuo patenkintas. 18%  18%  [ 23 ]
Pirkau mašiną su signalizacija, tačiau pats jos nebūčiau dėjęs. 6%  6%  [ 7 ]
Pirkau mašiną be signalizacijos ir neketinu jos susimontuoti. 25%  25%  [ 31 ]
Pirkau mašiną be signalizacijos ir ketinu ją susimontuoti. 10%  10%  [ 13 ]
Pirkau mašiną be signalizacijos, susimontavau ir esu patenkintas. 32%  32%  [ 40 ]
Pirkau mašiną be signalizacijos, susimontavau ir susidūriau su bėdomis. 2%  2%  [ 2 ]
Pirkau mašiną be signalizacijos ir neapsisprendžiu, ką daryti. 7%  7%  [ 9 ]
Viso balsų: 125
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Spa 03 2007, 18:44 
"Xantia" pirkau su signalizacija. XM jos neturi. Sprendžiamas klausimas - reikia jos ar pakanka gamyklinio imobilaizerio. Aišku, imobilaizeris naudingas tik prieš vagis, norinčius nuvaryti patį automobilį (žinau, kad citroenų vagys iš esmės yra raudonosios knygos subjektai :) ), tuo tarpu signalizacija su smūgio ir perimetro pažeidimo davikliais labiau reikalinga atgrasinti pacukams, tenorintiems patikrinti langų ar spynelių stiprumą, pasisavinti gamyklinį "Philips" magelį ir pasirausti bardačioke. Naršydamas senose forumo temose aptikau ne vienoje vietoje vykusius pokalbius apie signalizacijų montavimą į citroenus. Vieni prelegentai džiaugėsi turimomis signalizacijomis ir ramesniu miegu, kiti - spjaudėsi, nes signalizacijų meistreliai š... primalė, treti - apsisprendę signalizacijos niekada į citroeną nedėti. Tačiau aiškesnio vaizdo, kas laimi - signalizacijų šalininkai ar priešininkai - nepavyko susidaryti. Sugalvojau pradėti apklausėlę, kad signalo-citroeninė situacija ant Lietuvos taptų aiškesnė. Tada ir aš oportunistiškai apsispręsiu - prie kurios dalies man mestis. :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 03 2007, 18:56 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

As susidejau. Kodel? Todel, kad:
a) valdyti centrini uzrakta - originalaus centrinio valdymo knopke susidevejus, be to pultelis veikia tik is 5m atstumo ir esant tiesioginiam matomumui.
b) automobilyje kartais ka nors palieki (vaistinele, gesintuva) ir narkusom gali kilt pagunda apziureti automobilio turini - signalizacija 2 is triju tokio tipo smalsuoliu atbaido.
c) As megejas pasikrapstyt su elektra, tai man montavimas nekainavo.

Per n metu neesu turejes problemu su jokia signalizacija (pirmoji buvo Sargis 2M :D ) - o dabar yra pakankamai pigiu ir patikimu, kurias sumontuoti kreivai dar reikia sugebet.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 11:29 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

4iuose xm, kurie vienaip, ar kitaip pereje per mano rankas, signalizacijos nebuvo. o kam ji xm"e ? :)
ten gi centrinis yra bazine komplektacija. daiktu salone nepalieku, brangesni maga issiimu nakciai namo ir butinai palieku atvira audio skyriaus dangteli, kad matytusi, jok mages nera..:) tai kam dar ta signalizacija? vagys hidrauliniu citronu baidosi, kur jie ji des?:) o ir isivaizduokit: 3-4 ryto sedi vagis citrone ir gazuoja 5 min, laukia, kol sis pakils i vaziavimo padeti..:) arba varo is kart, dusliara kabina asfalta ir prikelia visus kaimynus.. :D ar jiem reikia sitaip rizikuoti ir kankintis? ne...
pamenu atveji, turejau dar toki pilka xm pries 3metus, tai ten centrinis uzpuvo, tai 2 men. masinos nerakindavau..:) nieko..:)maniau, koki ryta atejes rasiu bomza patogiai isitaisiusi ant galines sedynes..:)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 11:34 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Manajam krokodile (kseme) stovi ir signalizacija, ir papildomas imobaileziris, ir peidrezis...
Man taip ramiau ir geriau!
:lol:

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 11:54 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Mano masinoje nebuvo nei signalizacijos nei centrinio, tai teko pirkti centrinio uzrakto komplekta uz 50 Lt ir signalizacija, kad ta centrini valdyt uz 100. Jei butu originalus centrinis uzraktas su pulteliu, tai nedeciau as tos signalizacijos. Sirenos net nepajungiau, neduok dieve dar kaukt prades ir kaimynus zadint :)
Masina rakinu, galima sakyt, tik tam, kad bomzai neprikakotu.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 13:16 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

POWER'is labai tiksliai viską parašė :D . Nei vienam pas mane nebuvo, ir šitam nebus :D

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 13:25 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kolegos, nepamirškite, kad egzistuoja ne vien XM. Be to, KASKO nedraudžia be signalizacijos. Taip pat didis privalumas yra iš toliau veikiantis užraktas. Dar reiktų nepamiršti, kad jei nevogs mašinos, tai yra ten ir grotuvai, vaistinėlės, vaikiškos kėdutės ir galybė kitų dalykų, kurie mašinose be signalizacijos KUR KAS labiau gundo narkemanus.

Aš turėjau kažkada tokią LANCIA - pavogė vaistinėlę (taksistai superka iš narkomanų jas po 5 litus), bet stiklas kainavo 500. Iš BX bandė vogti grotuvą - ko gero vagiuką patraukė tai, kad buvo pasimirusi signalizacijos sirena.

Po to xantia draudžiau KASKO, nes universalų Lietuvoj buvo mažai, o jų (universalų) kėbulo dalys kainavo ir kainuoja DAUG. Forume turime vieno piliečio patirties, kaip jis gavęs į užpakalį pats turėjo nemažai primokėti, nes nuvertėjimas buvo nuskaičiuotas labai neblogai.

Žodžiu skonio reikalas, bet tie keli šimtai litų, manrods, atsiperka su kaupu.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 13:48 
prie ko cia tie vagys, signalizacijas deda i citrus todel kad ne tiek daug ju rakinasi raktu be problemu. ir ne tiek daug turi pultelius centrinio. o vagys ne prizinej vietoj situ klausimu. gal as cia daugiau apie ksemus, kitu markiu nezinau.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 14:17 
Yra gamykline :D su ultragarsiniais davikliais ir atjungiama sirena 8)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 14:52 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Į ZX ir Xantia signalizaciją dėjau dėl centrinio, nes nuo blogos valios žmonių ji neapsaugo - ZX matėsi aparatūra, tai du kartus langą keičiau. O C5'ame centrinis yra, imobilaizeris yra, erdvės daviklis yra, todėl nesuku galvos - jei kam ko labai labai reikės - paims bet kokiu atveju.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 15:35 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Na nors Citroenai tipo nevagiami, nusipirkes isidejau signalizacija, mygtukus prie begiu uzskaite kaip imobilaizeri, gavau sertifikata ir apsidraudziau Kasko savo Xantia, nors ir taip ramiai miegu, nes masinos parkingas po namu, taciau kaip sakoma "Berezonogo bog berezot" 8)
P.S. o vasarinius lietus ratus apsaugojau su Borbet sekretkemis.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 16:38 
galvoju isidet signalizacija, nes jau du kartus gavo citras i desine aki (burtai kazkokie), o vairuotojai kaip tikri lietuviai patiuningave mano mobili tepe slides, tik gerai kad abu kartus praeiviai buvo neabejingi . taip kad be signalizacijos ir kieme laikyti nesaugu. o be to ir is kokios maximos isejus patogiau susirasti masina

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 19:30 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

tos kniaukiancios signalkes nuo daiktu ir aparaturos vagysciu tikrai neapsaugo, kam ko reikes tas ta ir isines. Nesu nei vienam is turetu citru dejes signalkes ir nedesiu. Cia jei ka, eikit neskit :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2007, 20:11 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Mano Xm'e buvo signalizacija, krete ji ten visokius triukus, nei is sio nei is to kaukdavo ir panasiai. Viena karta visa nakti kauke, paryciais ir mane prizadino nuejau apsimiegojes laidus nuo to megafono nutraukiau ir miegojau ramus. Karta buvo langa isbarsike.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 05 2007, 19:00 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Patyriau savo kailiu ka buti be signalizacijos,nuosavam kieme isdauze langa ir isvoge viska ka imanoma,net tusinuka pasieme :evil: Verta mano manymu isydeti nors belenkokia signalizacija.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 47 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 3 4 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007